Liga 1: Clasamentul dupa prima etapa, programul si cotele rundei a 2-a!

liga 1 2015 2016 voluntari timisoara panduriiStartul stagiunii 2015-2016 din Liga 1 a fost unul extrem de echilibrat. Drept dovada faptul ca, probabil caz unic in istoria fotbalului intern, nu mai putin de 6 din cele 7 partide ale rundei de debut, s-au terminat la egalitate. Exceptie a facut doar confruntarea Timisoara – Pandurii. S-au impus gorjenii, acum lideri ai ierarhiei. 

La polul opus al clasamentului se afla ACS Poli Timisoara, cu 0 puncte,  CFR si Petrolul. Desi au bifat cate un punct in etapa inaugurala,  la Viitorul, respectiv Steaua, ultimele doua mai au de recuperat inca 5 puncte pentru a anula penalizarea de 6 cu care au inceput campionatul.

Clasamentul Ligii 1 dupa prima etapa, conform soccerway.com

clasament

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programul si cotele etapei a 2-a din Liga 1

Runda va debura de vineri, 17 iulie, cu doua dispute. De la ora 18:30, Concordia primeste vizita Iasului, pentru ca de la ora 21:00 sa avem derby-ul Dinamo – CSU Craiova. In sezonul precedent, ambele „directe” s-au incheiat nedecis, 0-0 in cetatea Baniei si 1-1 la Bucuresti.

Sambata, dupa acelasi orar, se joaca Petrolul – FC Voluntari si Pandurii – Steaua. Interesanta de urmarit evolutia echipei lui Radoi, intre cele doua manse cu Trencin, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

Primul meci al zilei de duminica este CFR Cluj – Timisoara, urmat, de la ora 21:00, de un alt derby al rundei,  Astra – ASA Tg.Mures.  O saptamana incarcata pentru giurgiuveni, care, dupa remiza de acasa cu Concordia, au programata si dificila deplsare de Europa League, la Iverness. Meciul cu scotienii este joi seara, de la ora 21:45.

Runda se incheie luni, la Botosani. Trupa lui Leo Grozavu spera sa bifeze primul succes stagional, in fata Viitorului, echipa pregatita de Hagi. Cele doua au dat recital in precedentul meci direct, jucat tot la Botosani, in ultima etapa a campionatului trecut. Scorul a fost 4-4!

Cotele etapei a 2-a din Liga 1, conform PublicBet:

clasament 2

 

 

 

 

 

 


 

 

Vezi cand revine Halep pe teren si cum e cotata la US Open!


 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu