Liga 1, etapa a 12-a : Derby-ul se joaca la Craiova. Steaua, favorita etapei!

Startul rundei cu numarul 12 din Liga 1, antipenultima a turului sezonului regulat, se da la Cluj. Invinsa doar o singura data pana in actuala stagiune, CFR va incerca sa-i strice debutul lui Eugen Neagoe pe banca Politehnicii Iasi. Trupa din dealul Copoului a renuntat la colaborarea cu Nicolo Napoli, dupa 9 etape consecutive in care iesenii au reusit doar o victorie.

V 20:30 CFR Cluj – Poli Iasi » Cote Sportingbet: 1.87  3.30  4.25
Ai aici avancronica si pontul

Cu un moral excelent dupa succesul din partida cu Dinamo, meci la finele caruia ambele trupe au acuzat vehement maniera de arbitraj a centralului Rusandu, botosanenii ataca un nou rezultat pozitiv, la Turnu Severin, in duelul cu Pandurii. Desi este cotata cu sansa a doua in meci, trupa lui Grozavu are sansa ei in duelul cu gorjenii. Confruntata cu probleme financiare, Pandurii pare iesita din forma si ritm. In ultimele 3 etape,  baietii lui Grigoras au castigat un singur punct!

S 18:00 Pandurii – FC Botosani »» Cote Sportingbet: 2.25  3.40  3.00
Ai aici avancronica si pontul

Astra – Concordia este unul dintre cele mai dezechilibrate jocuri ale rundei, giurgiuvenii fiind, evident, favoriti ai disputei. Sa tinem insa cont de faptul ca echipa (inca) campioana este pe punctul de a se dezintegra, moralul elevilor lui Sumudica, afectat, ca si in cazul formatiei Pandurii, de lipsa banilor si neplata salariilor, fiind la cote ce nu permit bifarea performantelor de orice calibru.

S 20:30 Astra – Concordia* »» Cote Sportingbet: 1.67  3.70  5.00
Ai aici avancronica si pontul
*meciul se joaca la Bucuresti, pe Stadionul Dinamo

In primul meci al zilei de duminica, Voluntariul primeste vizita formatiei ASA Tg.Mures. Oaspeii au ajuns la 0 puncte, dupa victoria la Timisoara de acum 2 runde, insa mai au 11 de recuperat pana la pozitia a 12-a, ocupata de Astra, la egalitate chiar cu Viitorul. Ilfovenii au inceput foarte bine sezonul, dar totul a fost doar un balon de sapun. In ultimele 4 runde, Viitorul nu a mai cucerit niciun punct.

D 15:30 Voluntari – Tg.Mures »» Cote Sportingbet: 1.75  3.50  4.60
Ai aici avancronica si pontul

Steaua va evolua duminica seara, acasa, in compania formatiei Gaz Metan Medias. Este cel mai dezechilibrat meci al rundei, cotatia oferita la victorie liderului din Liga 1, fiind doar de 1.42. Totusi, pariorii sunt sfatuiti sa nu mizeze prea mult pe acest pariu, care are gradul sau de risc. Vorbim de faptul ca Steaua a avut jucatori la echipele nationale si se confrunta cu o serie de accidentari, in timp ce mediesenii, neinvinsi de 4 etape, vin dupa mai bine de doua saptamani de pauza.

D 20:30 Steaua – Gaz Metan »» Cote Sportingbet: 1.44  4.20  7.50
Ai aici avancronica si pontul

Luni, de la ora 18:00, Viitorul lui Benzar si Razvan Marin lupta pentru 3 puncte la Timisoara. Cota pe oaspeti este tentanta, 1.72. Cu un succes, gruparea pregatita de Hagi urca pe locul 2 al ierarhiei.

L 18:00 Timisoara – Viitorul »» Cote Sportingbet: 5.00  3.50  1.72
Ai aici avancronica si pontul

Runda se incheie cu derby-ul Craiova – Dinamo. ”Cainii”, care mai nou il au presedinte pe Adrian Mutu, nu traverseaza o perioada deloc buna. Ultimele 3 runde nu le-au adus decat un punct! In plus, pe terenurile adverse, Dinamo are o singura victorie in ultimele 9 meciuri de Liga 1.
Craiova spera sa profite de dificultatile ”alb-rosiilor” si sa-si conserve clasarea pe podium. Oltenii abordeaza duelul dupa o serie de evolutii bune si destul de convingatoare in fata propriilor fani. Acasa, Craiova are 10 victorii si 2 egaluri in precedentele 12 partide de campionat. Ultimul esec pe ”Extensiv” dateaza din februarie 2016 (0-1 cu CFR) .

L 20:30 CS U Craiova – Dinamo »» Cote Sportingbet: 2.30  3.10  3.20
Ai aici avancronica si pontul


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu