Liga 1, runda finala: Ce cota are biletul ce o face pe Steaua campioana, cat castigi daca mizezi pe ASA!

Liga 1 etapa 31 rapid iasi concordia panduriiIncepand de maine si pana sambata, in Liga 1 sunt programate partidele ultimei etape din stagiunea 2014-2015. Dupa cum bine stim sunt in continuare deschise bataliile de pe doua fronturi, cea mai importanta fiind cea pentru castigarea titlului.

CSMA Iasi – Steaua, Tg. Mures – Otelul

Partidele in care vor fi angrenate primele doua clasate se joaca joi seara, de la ora 20:00. Steaua are nevoie de victorie la Iasi, pentru a fi sigura de locul 1, la egalitate de puncte, muresenii impunandu-se gratie celor 6 puncte cucerite in „directele” cu echipa lui Galca.

La pariuri, Steaua pleaca favorita in dealul Copoului, pariul 2 solist primind doar o cota de 1.25. Cum era de asteptat si echipa lui Ciobotariu este cotata mare favorita in meciul de acasa cu penultima clasata. Cei care se gandesc sa realizeze un bilet format din solistii pe Steaua si Tg.Mures, nu castiga foarte mult, cota finala fiind doar de 1.46.
Altfel stau insa lucrurile in ceea ce priveste combo-ul ce o „face” pe Tg.Mures campioana. Esecul Otelului, coroborat cu un 1x in partida de la Iasi, dau o cota finala de 3.92. Evident, aceasta creste daca pe bilet, pe langa victorie gazdelor la Tg.Mures, adaugam solistii ce-i inspaimanta pe Chipciu & co, 1 sau x.

Cotele etapei a 34-a (PublicBet)

Interesanta se anunta si batalia pentru evitarea locurilor 13 si 14, care duc in Liga a 2-a. Aceasta se da intre FC Brasov, Concordia si Gaz Metan, cele mai mici sanse de a scapa, avandu-le „stegarii”, la 3 puncte sub contracandidate.

 

l1 34

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Liga 1: Analizam ultima etapa a stagiunii > Unde merge titlul?


 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu