Liga 1: Se joaca la Chiajna si in Stefan cel Mare!

liga 1 2015 2016 chiajna astra giurgiu ASA Concordia voluntari timisoara panduriiAstazi,  de la ora 18:30, Pandurii cauta puncte pe terenul Concordiei Chiajna. 2 ore si jumatate mai tarziu, pe Stadionul Stefan cel Mare, adica “acasa” pentru ambele formatii, Dinamo are prima sansa in disputa cu Voluntariul.

1.65 e cotatia oferita acum “cainilor” pentru o victorie care, prin jocul extrem de favorabil al rezultatelor, ar putea-o urca pe Dinamo pe locul 1 al clasamentului.

Concordia Chiajna – Pandurii

Concordia va fi si in acest meci condusa de Marius Baciu, care a primit un ultimatum in ceea ce priveste evolutiile si rezultatele echipei din urmatoarele runde. Pana in prezent aceasta au fost extrem de sterse, chiar daca, paradoxal, Concordia a bifat doua remize in compania unor grupari puternice, Astra, in deplasare si Petrolul, pe teren propriu.

Pandurii s-au prezentat bine in debutul noului sezon. Un singur esec, cel cu Steaua si 8 puncte adunate in jocurile cu Petrolul, CSMS Iasi, Voluntari si Timisoara. Cu o victorie astazi, doar prima dupa 3 rezultate negative in „directele” cu formatia din Chiajna, gorjenii au sansa de a le depasi in clasament pe Viitorul, CSMS Iasi, Steaua, poate chiar si Dinamo, daca trupa lui Rednic se impiedica de Voluntari.

Plusul de valoare si moral este de partea oaspetilor, insa ne vom lua masuri de precautia in ceea ce priveste alegere pontului: 2 cu handicap 0 @ 1.55

Echipele probabile: 

Concordia Chiajna: Matache – Bărboianu, Tincu, Sârghi, Bucurică – Giurgiu – Serediuc, M. Cristescu, Bruno Madeira, M. Constantinescu – R. Răducanu.

Pandurii Târgu Jiu: Mingote – Unguruşan, Vasco Fernandes, Şandru, Grecu – P. Anton, Mrzljak – Răduţ, Hora, Nicoară – M. Roman


 

Dinamo – Voluntari

In ciuda unor declaratii super optimiste venite din tabara nou-promovatei, pare destul de clar care este favorita acestui meci. Dinamo e neinvinsa in noul campionat, aceasta desi nu a avut partide chiar usoare. „Cainii” le-au intalnit deja pe Tg.Mures, Craiova, Viitorul (o frumoasa surpriza) sau Steaua, marea rivala. O remiza alba in „clasicul” fotbalului intern, rezultat ce le garanteaza elevilor lui Rednic, un moral bun inainte disputei din etapa a 6-a.

Volunatariul a pornit destul de interesant. Nu are nicio victorie dupa 5 etape, dar surprind cele 4 remize. Unicul esec, la CFR Cluj. Una peste alta insa, evolutii palide ale trupei antrenate de Vintila, mai ales in ultimul meci, cel de acasa cu FC Botosani. O echipa care construieste greoi si se apropie rar de buturile adverse, dar reuseste momentan sa ramana pe linia de plutire, gratie unei defensive bine organizate.

Poate ca nu vom vedea o victorie clara a gazdeloor, dar pariul 1 solist, la o cota de 1.53 are valoare. De incercat, pentru un bilet si varianta sub 3.5 goluri.

Echipele probabile: 

Dinamo: Cerniauskas  – Fai, Mevlja, Marc, Feussi – Filip, Vojnovic – Lazar, Rotariu, Matei – Grohere

FC Voluntari: Balauru – Zaharia, Cosmin, Novakovic, Parvulescu – Maftei, Grigore – Calintaru, Kone, Novac – Balan


 

Biletul Zilei: Belgia si Elvetia pe biletul de azi!


 

 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu