Liga Campionilor isi alege sfert-finalistele | Duel inchis la Leverkusen – Atletico. AS Monaco, adversar dificil pentru ”cetateni”!

Marti (21 februarie) si miercuri (22 februarie) sunt programate primele manse din cele patru optimi de finala ramase de disputat. Vom vedea dueluri foarte echilibrate, iar unul dintre cele mai interesante meciuri se anunta a fi cel dintre Manchester City si AS Monaco.

Bayer Leverkusen se chinuie in Germania, unde e departe de top, iar rigurozitatea si organizarea excelenta a echipei lui Diego Simeone va face misiunea nemtilor foarte grea. Atletico e favorita pentru o victorie in deplasare, la cota 2.30. Cele doua s-au mai intalnit cand Atleti a ajuns pana in finala UCL, ambele partide fiind tacticizate, cu goluri putine.

Manchester City vine dupa 6 meciuri fara infrangere. Aguero si compania nu reusesc, insa, sa convinga. Drept dovada, chiar ultimul rezultat, 0-0 pe terenul lui Huddersfield, echipa de liga secunda.  De partea cealalta. Monaco inscrie aproape 3 goluri pe meci in acest sezon. Un mic derapaj in ultima runda de Ligue 1, 1-1 la Bastia, dar chiar si asa, Falcao si colegii sai sunt pregatiti sa dea lovitura chiar pe Etihad!

FC Porto are meci miercuri cu Juventus, campioana Italiei. Posibil sa asistam la o disputa prea putin spectaculoasa, in care miza, dar si siguranta defensiva a celor doua echipe, vor fi factorii ce vor inflenta decisiv, atat rezultatul, cat si pariurile.  Sevilla – Leicester aduce cota 1.42 pentru gazde.

LIGA CAMPIONILOR – PROGRAMUL CELOR 4 OPTIMI DE FINALA CE SE DISPUTA MARTI SI MIERCURI

Bayer Leverkusen (Germania) – Atletico Madrid (Spania), marti, 21:45
3.40 3.25 2.30
CLICK AICI PENTRU AVANCRONICA SI PONTURILE PARTIDEI

Manchester City(Anglia) – AS Monaco (Franta), marti, 21:45
1.60 4.20 5.75
CLICK AICI PENTRU AVANCRONICA SI PONTURILE PARTIDEI

FC Porto (Portugalia) – Juventus (Italia), miercuri, 21:45
3.75 3.25 2.15
CLICK AICI PENTRU AVANCRONICA SI PONTURILE PARTIDEI

Sevilla (Spania) – Leicester (Anglia), miercuri, 21:45
1.42 4.50 8.00
CLICK AICI PENTRU AVANCRONICA SI PONTURILE PARTIDEI

Saptamana trecuta am vazut victorii categorice pentru PSG (4-0 cu Barcelona) si Bayern Munchen (5-1 cu Arsenal), iar cotele partidelor retur sunt tentante. Arsenal are cota 2.95 sa invinga Bayern acasa, in vreme ce la Barcelona avem cota 2.30 pentru minimum 4 goluri in meci. Chiar daca parizienii s-au impus clar acasa, Barca are cota 1.48 pentru victoria pe „Camp Nou”. Borussia Dortmund e inca favorita la calificare dupa 0-1 cu Benfica si Napoli va trebui sa produca ceva cu adevarat special pentru a reveni de la 1-3 cu Real Madrid. Are cota 2.85 acasa.

eFortuna, casa de pariuri online numarul 1 in Europa de Centrala si de Est, a ajuns si in Romania! Datorita unei platforme extrem de atractive si usor de folosit, agentia s-a bucurat de un mare succes in randul pariorilor romani. In plus, eFortuna ofera bonusuri mari noilor sai clienti, atat la pariurile sportive, cat si la cazino. Deschide un cont acum cu un simplu click!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu