Liga Portuguesa: FC Porto incepe stagiunea pe Dragao!

Ponturi FC PortoÎncepând cu ora 22:45, FC Porto primeste vizita celor de la Guimaraes, pe Estadio do Dragao, intr-un meci in care ambele au obiective precise. Mult mai indreptatita insa sa spere la atingerea tintei, cel putin pentru acest joc, este FC Porto. 

FC PORTO

Castigatoare a 27 de titluri, 7 dintre ele cucerite in ultimii 10 ani, FC Porto are de înfruntat in prima etapa echipa din Guimaraes, formație ce a terminat pe locul 5 in sezonul trecut. „Dragonii” au terminat pe locul 2 in ediția trecuta de campionat, iar cu un an înainte s-au mulțumit doar cu un loc 3, toate acestea datorandu-se in mare parte vanzarii celor mai importanti jucatori. Nici in aceasta stagiunea situatia nu s-a schimbat prea mult, Porto cedandu-i, in schimbul 77 milioane de euro, pe Jackson Martinez, transferat la Atletico Madrid, Danilo, ajuns la Real Madrid si Carlos Eduardo, cumparat de Al Hilal. Au venit o serie de jucatori interni de calitate, plus Imbula, de la Marseille, dar mai ales Iker Casillas, un simbol al clubului Real Madrid.

GUIMARAES

Guimaraes e o echipa de traditie, ce spera ca si in aceasta stagiune sa termine in preajma podiumului, imediat dupa cei 3 giganti ai Portugaliei. . „Micii albi” au incheiat sezonul trecut pe locul 5, ce duce in Europa League, acolo unde au înfruntat in turul III preliminar echipa austriaca Altach. Cu o un lot foarte putin omogen – Guimaraes a avut foarte mult jucatori imprumutati, care in vara au revenit la cluburile la care sunt legitimati – si fara transferuri important, Vitoria a fost umilita de Altach, scor 2-6 la general).

INFO: In acest moment, lotul echipei Porto este cotat la peste 200 de milioane de euro, de aproape 7 ori mai mult decat cel a Vitoriei Guimaraes

Concluzii

Nu stim daca Guimaraes va pleca umilita si de pe Dragao, insa sansele unui succes repurtat de Porto, sunt imense. Pentru ca vorbim totusi de un strat de sezon, posibil insa ca Porto sa-si atinga tinta in partea secunda a partidei,  dupa o prima repriza in care diferenta valorica dintre cele doua formatii sa nu fie atat de evidenta.

Pont: FC Porto castiga repriza a doua @ 1.40
De incercat: FC Porto marcheaza 2-3 goluri


 

Borussia Dortmund – Borussia Mönchengladbach: Derby-ul etapei!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu