Liga Profesionista de Fotbal a alcatuit echipa turului de campionat: Razvan Marin si Florin Tanase titulari, Stanciu si Alibec doar rezerve!

Liga Profesionista de Fotbal a alcatuit echipa turului de campionat: Razvan Marin si Florin Tanase titulari, Stanciu si Alibec doar rezerve!

Liga Profesionista de Fotbal a alcatuit cea mai buna echipa a turului de campionat. Din aceasta nu lipseste golgheterul Budescu, dar nici noua speranta a Viitorului, Florin Tanase. Internationalul Denis Alibec este rezerva, in timp ce pe banca tehnica ar sta Mircea Rednic.

Sursa foto : www.ziuanews.ro & www.mediafax.ro

Screenshot_1Sezonul regulat din Liga 1 a trecut deja de jumatate, iar LPF a alcatuit cea mai buna echipa a turului de campionat. Chiar daca noul format nu mai aduce o pauza competitionala intre tur si retur, ci una intre sezonul regulat si Play Off/Play Out, LPF a ales cei mai buni fotbalisti ai campionatului national. In primul 11 ales de LPF isi fac loc nu mai putin de patru jucatori ai Viitorului, revelatia anului 2015, si cate doi de la Astra, Steaua si CSU Craiova, dar si unul de la Dinamo. In echipa ideala a Ligii 1 de pana acum intra cinci jucatori sub 23 de ani si doar doi straini din cei 116 care au bifat minute pana in acest moment.


BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Cel mai bun antrenor al turului a fost ales Mircea Rednic, omul care a reusit sa inchege o echipa competitiva la Dinamo, iar prin prisma acestui lucru, „cainii” viseaza din nou la o clasare pe podium.

Echipa turului de campionat – sezonul 2015/2016

Portar : Cristi Balgradean (CSU Craiova).
Fundasi : Pedro Queiros (Astra), Robert Hodorogea (Viitorul), Alin Tosca (Steaua), Bogdan Vatajelu (CSU Craiova).
Mijlocasi : Razvan Marin (Viitorul), Cosmin Matei (Dinamo), Adnan Aganovic (Viitorul), Alexandru Chipciu (Steaua).
Atacanti : Constantin Budescu (Astra), Florin Tanase (Viitorul).

Rezervele echipei turului de campionat

Silviu Lung (Astra).
Vasco Fernandes (Pandurii).
Florin Bejan (ASA Targu Mures).
Nicusor Stanciu (Steaua).
Bojan Golubovic (CSMS Iasi).
Filip Jazvic (ASA Targu Mures).
Denis Alibec (Astra).

Astra Giurgiu si Viitorul Constanta cu cate patru jucatori, FC Steaua cu trei, ASA Targu Mures şi CS U Craiova cu cate doi, Pandurii, Dinamo şi CSMS Iasi sunt echipele care au dat jucatori in primul 18 al turului.


PSG – Real, derby-ul saptamanii in UCL: Toate meciurile etapei, toate cotele!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu