Ligue 1 2015/2016 : PSG din nou favorita la titlu, vicecampioana Lyon, in pozitia a 3 a !!

ligue 1-logo toulouse sursa worldsoccertalkcomMai este putin pana la startul noului sezon in Ligue 1. Vineri 07 august, pe Stade Pierre-Mauroy din Lille gazdele cu acelasi nume deschid balul in compania campioanei en-titre PSG. 

Ligue 1 2015/2016 : PSG din nou favorita la titlu, vicecampioana Lyon, in pozitia a 3 a !!

Chiar daca fiecare echipa din Hexagon a incercat sa se intareasca cumva in aceasta pauza competitionala, pentru a opri dominatia PSG – ului se pare ca in preferintelor bookmakerilor tot echipa lui Blanc are prima optiune la castigarea campionatului. Chiar daca nu a facut transferuri rasunatoare in aceasta vara, poate doar transferul lui Kevin Trapp de la Eintracht Frankfurt sa ne spuna ceva, trupa de pe Parc des Princes tot pare sa nu aiba nici in acest an adversar la castigarea titlului in Ligue 1, daca este sa acordam credit caselor de pariuri care acorda o cota de doar 1.16 PSG – ului la castigarea sezonului 2015/2016 in Ligue 1.

Chiar daca in aceasta vara s-a despartit de mai multi jucatori care au dus greul in sezonul trecut, fie ei plecati datorita terminarii contractului , fie imprumutati sau vanduti ( G. KONDOGBIA , D. BERBATOV , OCAMPOS, A. DIALLO, M. STEKELENBURG ), AS. Monaco pare ca si prin transferurile facute in pauza competitionala ( EL SHAARAWY de la Milan, CAVALEIRO de la Benfica ,  COSTA tot de la Benfica, sau G. CARRILLO de la Estudiantes ), a captat atentia bookmakerilor, care o crediteaza cu a doua sansa la castigarea sezonului compettitional 2015/2016 in Ligue 1. De 8.00 ori miza pariata o puteti castiga , daca la inceputul sezonului pariati ca trupa antrenata de Leonardo Jardim, va castica titlul in Ligue 1.

Vicecampioana sezonului trecut , Olympique Lyon este cotata abia cu a 3 sansa la castigarea campionatului de catre bookmakeri, acestia acordandu-i o cota de 11.00 pentru un eventual succes, in timp ce Marseille – ul lui Marcelo Bielsa primeste o cota de 22.00, fiind situat pe pozitia a 4 a in optiunile caselor de pariuri.

Daca mizam pe castigarea titlului de catre nou promovata Gazelec Ajaccio, conturile noastre vor fi mai mari cu 2751 de unitati fata de suma investita.

Cotele pentru castigarea titlului in Ligue 1, dar si pentru clasare in locurile 1 – 3 ….

Screenshot_10

( Alyn Mirea )


Romania favorita in primul joc din preliminariile Cupei Mondiale


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu