Lok. Zagreb v Hajduk Split: Alegem pariul pe goluri!

lokomotiva zagreb hajduk split sursa foto www.stadiumguide.comEtapa a 5-a din Croatia se incheie cu un mini derby, cel dintre Lokomotiva Zagreb si Hajduk Split. Duelul este programat de la ora 21:00.

Am avut o etapa ciudata in Croatia, prin prisma rezultatelor inregistrate. Daca a dous echipa a Splitului, RNK si Koprivnika si-au castigat cu acelasi scor de 3-0 partide de acas cu Zagreb si Osijek, in celelalte doua intalniri, Dinamo Zagreb – Rijeka si Istra – Inter am avut remize albe. Credem ca trendul va suferi usoare corectii, chiar in ultima partida a rundei.

 Lok. Zagreb v Hajduk Split

Lokomotiva si Hajduk sunt echipe cu pretentii ale stagiunii. Un plus pentru trupa din Split, obisnuita cu atacarea celor mai inalte clasari. Desi are un singur esec in primele 4 etape, Hajduk Split nu a inceput insa prea bine campionatul, in restul de 3 dispute, bifand tot atatea remize. Spera sa sparga gheata diseara, contra unei echipe in fata careia a inregistrat doar o infrangere in ultimele 12 „directe”!

Lokomotiva are insa planurile sale, cu atat mai mult cu cat, la randul sau, ocupa o pozite slaba dupa 4 meciuri: 7, din 10 echipe. Paradoxal insa, are al doilea cel mai bun atac al ligii, cu 10 goluri marcate! Defensiva cu probleme insa: 8 goluri primite, cu o medie de exact 2 goluri pe meci. De remarcat faptul ca Lokomotiva are doar „over-uri” contabilizate in noul sezon, atat in campionat, cat si in Europa League!

Concluzii si pont

Un meci de care pe care, partida ce pune la bataie puncte pretioase pentru ambele combatante. Egalul are valoare, insa succesul aduce escaladari importante de locuri, atat pentru Lokomotiva, cat si pentru Hajduk. Plus o rivalitate bine cunoscuta intre reprezentantele oraselor Zagreb si Split.

Pont ( oferit de Will) : ambele inscriu @ 1.55


 

FC St. Pauli – Mönchengladbach: Reuşesc gazdele surpriza?


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu