Lotul Romaniei pentru dubla cu Ungaria si Grecia: Cu ce echipa am putea invinge la Budapesta?

Site-ul FRF a anuntat oficial lotul selectionat de Anghel Iordanescu, pentru confruntarile Romaniei cu Ungaria si Grecia din preliminariile EURO 2015. Acesta a fost definitivat dupa terminarea jocului Steaua – Viitorul, la care antrenorul nationalei a asistat.

Iordanescu mizeaza pe Budescu!

Concluziile pe care le-a tras la finalul disputei de pe Arena Nationala, nu au fost cu siguranta dintre cele mai bune. Daca la partidele anterioare, Steaua trimitea la prima reprezentativa chiar si 6-7 jucatori, de aceasta data Iordanescu s-a oprit doar la 3. Este vorba de Papp, Popa si Chipciu.

De asemenea, se pare sa Iordanescu a revenit la sentimenta mai bune in ceea ce-l priveste pe Budescu, in cele din urma convocat pentru dificila dubla. De remarcat si mentinerea lui Florin Andone printre selectionati, convocararile in premiera la nationala mare ale lui Steliano Filip si Denis Alibec, precum si revenirile lui Dorin Goian si Ovidiu Hoban.

RO UNG

Preliminarii EURO 2016, Grupa F
UNGARIA – ROMANIA

Groupama Arena, Budapesta
Vineri, 4 septembrie, ora 21:45, in direct pe TVR 1

Lotul complet, publicat pe site-ul oficial al FRF

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Sunderland), Silviu Lung jr (Astra Giurgiu)

Fundași: Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheș (Napoli), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moți (Ludogorets), Dorin Goian (Asteras), Iasmin Latovlevici (Genclerbirligi), Răzvan Raț (Rayo Vallecano), Steliano Filip (Dinamo), Paul Papp (FC Steaua București)

Mijlocași: Andrei Prepeliță (Ludogorets), Mihai Pintilii (Hapoel Tel Aviv), Ovidiu Hoban (Hapoel Be’er Sheva), Lucian Sânmărtean (Al Ittihad), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Adrian Popa, Alexandru Chipciu (ambii FC Steaua București)

Atacanți: Florin Andone (Cordoba), Claudiu Keșeru (Ludogorets), Denis Alibec, Constantin Budescu (ambii Astra Giurgiu)


 

Conform Gazetei Sporturilor, „tricolorii” se vor reuni astăzi, la Mogoşoaia, unde vor susţine primul antrenament diseară, la ora 18:00. Plecarea în Ungaria e programată pentru miercuri, cu aterizarea la 16:05, ora României. Antrenamentul oficial are loc joi, la fel ca declaraţiile oficiale ale selecţionerului Iordănescu.


 

Ungaria – Romania: ”Tricolorii” sunt net peste unguri, spun casele de pariuri


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu