Luptă pe viață și pe moarte în ultima etapă pentru play-off-ul Ligii 1 » Trei echipe se bat pe două locuri!

Luptă pe viață și pe moarte în ultima etapă pentru play-off-ul Ligii 1. După cele 25 de etape scurse din acest campionat, CFR Cluj, Universitatea Craiova, FCSB și FC Botoșani și-au asigurat prezența în play-off, ultima fiind la prima performanță din istorie de acest gen.


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Pentru ultimele două locuri de play-off se luptă trei echipe, acestea fiind Astra, Gaz Metan și Viitorul. Cele trei vor juca în ultima etapă de la aceeași oră și vor fi gazde în duelurile cu Sepsi, Dinamo respectiv Academica Clinceni.

Hagi, stă la mâna rezultatelor!

De departe echipa lui Gică Hagi are cel mai uşor meci, însă are și cele mai mici şanse de a intra în play-off. Chiar dacă îi înving pe ilfoveni, elevii „Rgelui” stau la mâna rezultatelor pentru a ajunge în play-off. Pentru a prinde „top 6”  în extremis și în acest an la fel cum s-a întâmplat în sezonul trecut, Viitorul trebuie să câştige meciul cu Clinceni, iar Astra să pierdă cu Sepsi sau Gaz Metan să nu câştige meciul cu Dinamo. De asemenea, Viitorul se poate califica îîn play-off şi cu un egal în partida cu Academica Clinceni, condiția fiind ca Dinamo să bată la Mediaș.

Alibec & co depind doar de ei!

Cele mai mari șanse dintre cele trei pentru a accede în play-off l are Astra Girugiu. Pentru a fi sigură de calificarea în play-off, și de a nu sta la mâna rezultatelor, Astra are nevoie de un punct în meciul cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe. În cazul în care pierde meciul cu Sepsi, Astra se poate califica în play-off doar dacă una dintre Viitorul şi Gaz Metan nu câştigă în ultima etapă.

O lasă „câinii” mai „moale” cu Gaz Metan?

La mâna lor sunt și cei de la Gaz Metan pentru a ajunge în play-off. Echipa lui Edward Iordănescu prinde „top 6” și cu un egal cu Dinamo, condiția fiind ca Viitorul să nu se impună în partida cu Academica Clinceni.

Partidele din ultima rundă a sezonului regular dintre Astra Giurgiu – Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Gaz Metan Mediaș – Dinamo București și Viitorul Constanța – Acadmica Clinceni se vor disputa în aceeși zi de la aceași oră, cel mai probabil duminică, 23 februarie de la ora 16:30, LPF urmând a comnunica însă oficial programul ultimei runde a sezonului regular al Ligii 1.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Program ultima etapă Liga 1
Astra Giurgiu – Sepsi OSK Sf. Gheorghe 2.00 3.00 4.50
FC Botoşani – Politehnica Iași 2.00 3.40 3.85
Viitorul Constanța – Academica Clinceni 1.38 4.90 8.25
Gaz Metan Mediaş – Dinamo Bucureşti 2.00 3.35 3.90
FCSB – Chindia Târgovişte 1.28 5.75 10.00
FC Voluntari – FC Hermannstadt 2.65 3.15 2.80
Universitatea Craiova – CFR Cluj 2.90 3.15 2.55


Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu