Olympique Lyon constienta ca se lupta doar pentru locul 2. Vezi cotele pentru meciul cu Nancy

Olympique Lyon este una dintre putinele echipe care vor incerca sa stea cat de cat aproape de campioana Frantei PSG. Echipa preluata de francezul Bruno Genesio in decembrie 2015 a incheiat pe pozitia secunda in Ligue 1 in sezonul anterior la egalitate de puncte cu Monaco, dar mult in spatele campioanei. 


Olympique Lyon in umbra Parisului

A fost o diferenta de 31 de puncte intre primele doua clasate, un ecart care e parca de pe alta planeta. Lyon va intalni in prima etapa Nancy in deplasare, o echipa care a promovat din Ligue 2 si cu care vicecampioana Frantei nu s-a mai intalnit din sezonul 2012-2013. Echipa care joaca pe Stade de Lumieres nu se lauda cu nimic spectaculos in materie de transferuri. Singurul jucator venit la Lyon este fundasul central argentinian Emanuel Mammana care a jucat la River Plate. Aproape 6.5 milioane de lire a fost suma cu care s-a efectuat achizitia. Argentinianul va trebui sa ii ia locul in defensiva lui mult mai cunoscutului Samuel Umtiti care a ajuns la Barcelona in aceasta vara pentru peste 20 de milioane de lire sterline.


Citește și:


inregistreaza-te - netbet


Partea buna pentru vicecampioana Frantei este ca a reusit sa il pastreze pe Lacazette care a fost cel mai bun marcator al campionatului dupa Zlatan Ibrahimovic. Atacantul francez a inscris de 21 de ori pentru formatia sa. Investitiile facute de Lyon sunt mult sub cele facute de PSG care cheltuie foarte mult sezon de sezon. Din acest motiv e greu de crezut ca Olympique va reusi sa se lupte de la egal la egal cu campioana pentru titlul pus in joc in acest sezon. Iata ca a ajuns si Lyon sa stea in umbra altora, dupa ce a castigat Ligue 1 de 7 ori la rand intre anii 2001 si 2008. Diferenta dintre cele doua echipe se observa si din cotele propuse pentru castigarea Ligue 1.


Cote Olympique Lyon

Iata ce diferenta este intre cote:

PSG – cota 1.08 NetBet

Lyon – cota 12.00 NetBet

In ceea ce priveste prima etapa, cotele pentru Nancy-Lyon sunt urmatoarele:

Victorie Nancy – cota 3.40 NetBet, Egal – cota 3.25 NetBet, Victorie Lyon – cota 2.15 NetBet


Sursa imagine: www.footyheadlines.com


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu