Malaga-Sevilla: Incepe spectacolul spaniol

Primul meci al acestei editii de Primera Division pune fata in fata detinatoarea trofeului Europa League, Sevilla si Malaga, echipa ce facea senzatie in Liga Campionilor acum 3 ani. „Alb-rosii” cauta o clasare mai buna decat cea de anul trecut, in timp ce gazdele vor din nou o participare in cupele europene.

MALAGA

Cei de la Malaga incep acest sezon increzatoari dupa ce sezonul trecut au reusit o clasare doar pe locul 9. Tehnicianul Bernd Schuster a fost dat afara, esuand in misiunea lui de a duce echipa in partea de sus a clasamentului, Javi Garcia fiind adus in locul lui. Inceputul sezonului a fost unul slab, castigand doar un singur meci din primele 6, dar o serie de 8 victorii din 10 meciuri din Octombrie in Decembrie a dus echipa in top 6, dupa care un surprinzator 1-0 impotriva Barcelonei pe Camp Nou. O serie de jucatori au parasit clubul, nume ca Juanmi, Samuel, Samu Castillejo, Francisco Portillo si Sergio Sanchez, oricum, fanii sunt incantati de noile achizitii, Duje Cop, Adnane Tighadouini si Nordin Amrabat, fiind asteptati sa aduca mai multa calitate atacului ce a inscris doar 42 de goluri in stagiunea precedenta.

ECHIPA PROBABILA: Kameni, Boka, Angeleri, Torres, Rosales, Filipenko, Amrabat, Guerra, Tighadouini, Cop, Horta

SEVILLA

Castigatoare a ultimelor doua editii de Europa League, Sevilla porneste in aceasta editie ca favorita la top 4, dupa ce in sezonul precedent au terminat pe locul 5, in spatele Valenciei, dar castigarea competitiei secunde a Europei a facut ca andaluzii sa aiba un loc garantat in grupe. In ultimul meci oficial, Sevilla a infruntat Barcelona, intr-un meci spectaculos cu 8 goluri, unde campioana Europei s-a vazut egalata dupa ce a avut avantajul a 3 goluri. Pedro a fost cel care „a infipt pumnalul” in spatele celor de la Sevilla, atunci cand a lovit decisiv in minutul 115 pentru scorul de 5 la 4. Imediat dupa spectacolul de la Tbilisi a urmat un amical cu AS Roma, unde din nou suporterii au avut ce vedea, de data aceasta s-au inscris 10 goluri, 6-4 fiind scorul final, in avantajul romanilor. Dupa aceste rezultate, unde au primit 8 goluri in doua partide, probabil ca Unay Emeri ar trebui sa umble putin pe piata transferurilor pentru a-si intari devensiva, noii jucatori, Adil Rami si Mariano nefiind ceea ce Sevilla are nevoie in aparare. In partea mediana au fost adusi jucatori ca Steven N’Zonzi sau Krohn-Dehli, iar in ovensiva, Ciro Immobile si Konoplyanka, dar in ciuda acestor transferuri, in gruparea andaluza cu siguranta se simte lipsa golgeterului de anul trecut Carlos Bacca, plecat la Milan, jucator ce a inscris 49 de goluri in cele doua sezoane petrecute in Spania. O alta plecare importanta de la club este cea a lui Aleix Vidal, jucator ce s-a alaturat Barcelonei, dar nu va putea juca pana in Ianuarie 2016.

ECHIPA PROBABILA: Beto, Coke, Rami, N’Zonzi, Tremoulinas, Krohn-Dehli, Iborra, Vitolo, Banega, Reyes, Gameiro

INFO:

-Malaga nu se va putea baza pe brazilianul Wellington, fiind eliminat in ultimul meci al sezonului trecut

-De asemenea Flavio Ferreira, Ignacio Camacho si Recio ar putea rata meciul din cauza accidentarilor

-In tabara andaluzilor, Grzegorz Krychowiak va sta departe de teren din cauza unei coaste rupte in timpul meciului din Supercupa Europei

PONT: X la pauza sau la final

Analiza rundei a 8-a din Liga 1: Care sunt in opinia ta solistii?

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu