Vezi cat valoreaza un gol marcat diseara de Rosenborg!

In urma cu 10 ani, la acel duel din preliminariile Ligii Campionilor, la Bucuresti, Steaua si Rosenborg au terminat nedecis, 1-1. Un rezultat negativ pentru bucuresteni, care nu a putut fi intors in retur, in ciuda unei reveniri de la 0-3, la 2-3.

Evident, nu ne dorim diseara o reeditare a remizei cu gol marcat de Rosenborg. Totusi, bookmakerii apreciaza ca acest 1-1 este chiar cel mai probabil rezultat al partidei, cu o cota de 6.50.

Si mai drastici sunt bookmakerii in ceea ce priveste sansele oaspetilor de a marca pe Arena Nationala. Cota pentru o reusite semnata de Rosenborg, care, in functie de scorul final, ar putea cantari enorm in ecuatia calificarii,  are doar o valoare de 1.40 – 1.45.

Din pacate, varianta amintita are cateva puncte de sustinere extrem de serioase. Defensiva Stelei a fost extrem de permisiva in acest sezon, dovada si faptul ca, in 6 din precedentele 8 meciuri cu miza, Cojocaru a scos mingea din poarta. Singurele exceptii: deplsarea la Botosani si derby-ul cu Dinamo. Mai grav e faptul ca in cele 4 dueluri Europene, Steaua a incasat nu mai putin de 8 goluri, 3 de la Trencin, o grupare mult mai putin galonata si experimentata decat Rosenborg.

De amintit si faptul ca echipa din Trondheim a inscris doar in cele 20 de meciuri de campionat, nu mai putin de 55 de goluri! In ultimele 10 partide oficiale, Rosenborg are doar victorii si o medie de 2.9 goluri inscrise! 6 dintre acestea, egal repartizate acasa-deplsare, in dubla cu Debrecen din turul 3 Europa League!

1.40 e cota unui gol marcat de Rosenborg la Bucuresti

(Sursa foto: www.sporten.com)


Steaua – Rosenborg: Luca Banti, talismanul gazdelor!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu