Marti si miercuri se joaca in Cupa Germaniei: Derby-ul turului 2 al DFB Pokal este programat marti!

La mijlocul acestei saptamani DFB Pokal isi programeaza partidele din al doilea tur al celei de-a competitii ca importanta fotbalistica din Germania, un tur 2 in care ne este oferit pe tabet un duel care oricand poate fi o finala de Cupa a Germnei, Wolfsburg – Bayern Munchen.

Sursa foto : www.yellingnews.com

Screenshot_1Partidele de marti ne programeaza o serie de intalniri foarte interesante, adevarate derby-uri de traditie in fotbalul german. De la ora 20.00 se intalnesc rand pe rand Aue cu Frankfurt, FSV Frankfurt – Hertha Belin, un duel de Bundesliga ce se va muta de aceasta data in DFB Pokal, Mainz cu Munchen 1860, dar si Bochum – Kaiserslautern, un meci care le va pune fata in fata de doua dintre formatiile bune din Zweite Bundesliga, dar si unul care va pune fata in fata doua dintre formatiile cu state vechi prin Bundesliga.


BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Nurnberg o va infrunta pe teren propriu pe Fortuna Dusseldorf incepand cu ora 21.30, iar tot de la aceeasi ora 21.30, vor intra in actiune si granzii Wolfsburg si Bayern Munchen, care se vor intalni intr’o reeditare a semifinalei de anul tercut din DFB Pokal dar si a SuperCupei din acest an pe Wolswagen Arena din Wolfsburg. tot de la aceeasi ora 21.30 vor mai juca Darmastadt cu Hannover si formatia de dritte liga, Underhaching, cu una din candidatele de anul acesta la promovarea in Bundesliga, RB Leipzig.

Miercuri va intra pe scena DFB Pokal si Borussia Dortmund care va intalni pe Signal Iduna Park de la ora 20.00 pe Paderborn, dar si Leverkusen care va avea meci la KJoln cu Viktoria de la aceeasi ora. Tot miercuri, dar de data aceasta incepand cu ora 21.30, Stuttgart intalneste in deplasare formatia de liga a 3 a, Jena, Bremen joaca acasa cu „tapii” din Koln, in timp ce reeditarea duelului de aseara dintre Borussia Monchengladbach si Schalke 04, castigat de Gladbach cu 3 la 1, se va juca mai repede decat oricand, de aceasta data pe terenul „albastrilor”.

Screenshot_1


Avem fotbal din plin la mijlocul saptamanii! Intra si vezi ce se joaca!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu