Mici in Europa, mari in campionat!

Dupa ce joi au ratat calificarea in grupele Europa League, atat Steaua, cat si Astra se intorc la bataliile de pe frontul ligii 1, acolo unde castigarea titlului de campioana a devenit litera de lege in taberele celor doua reprezentatente ale Romaniei in play – off-ul Europa League.

Liga 1 : Petrolul – Astra, duminica – ora 18.30 @ 3.20 @ 3.20 @ 2.30

N-a fost sa fie pentru baietii antrenati de pe margine de 2 Sumi -gol „. Dupa 3-2 in tur in fata batavilor de la AZ Alkmaar, meci in care s-au marcat  5 goluri, girgiuvenii revenind de la 0-2, ita ca la intalnirea retur ghinionul poate, dar si gafa impardonabila alui Silviu Lung a facut ca in minutul 80 van der Linen sa deschida scorul pe AFAS Stadion, si din acel moment Astra era out din EWuropa. Goana nebuna dupa egalare, si implicit dupa un loc in grupele Europa League, a facut ca Astra sa piarda controlul situatiei, iar AZ i-a pedepsit din nou pe giurgiuveni printr-un gol de 2-0 marcat de Muhren in minutul 85.  Cum visul european s-a incheiat prea repede pentru baietii lui Sumidica, acestia se intorc in Liga 1, si vor da piept in prima etapa dupa dezastrul d la Alkmaar cu mai vechea rivala Petrolul Ploiesti. Cotati cu prima sansa in meciul de pe Ilie Oana, liderul actual nu ar trebui sa aba probleme in asi apropia victoria in fata unui Petrolul aflat in degringolada. In insolventa, cu Tibor Selymes demis de curand, dar si cu un lot mult inferior fostei echipe din Ploiesti, Astra, Petrolul nu credem ca va pune mari probleme echipei patronate de Ioan Nicolae. 2.30 este cota Astrei pentru op victorie duminica, pe Ilie Oana.

Liga 1 : Steaua – Viitorul, duminica – ora 21.00 @ 1.44 @ 3.80 @ 9.50

Steaua a parasit Europa, mai devreme de cat se asteptau multi la inceputul acestui start de sezon european. Chiar daca toata lumea se astepta ca Steaua sa nu puna mari probleme la returul de joi din Europa League, de la Trondheim, dupa infrangerea la scor de neprezentare din mansa tur contra celor de la Rosenborg, baietii lui Radoi au incercat, s-au straduit, au invins, dar victoria cu 1-0 nu a fost de ajuns pentru Popa ( autorul golului de la Trondheim ) & co. pentru a accede in grupele celei de-a doua competitii ca importanta de pe batranul continent. Asadar, odata cu parasirea acestei competitii Steaua, nu mai are altceva de facut decat sa lupte pentru cele 3 competitii interne in care este angrenata ( Cupa Ligii, Cupa Romaniei si Campionatul Romaniei ), si sa incerce castigarea acestor 3, si repetarea performantei din sezonul trecut, atunci cand formatia antrenata pe atunci de Galca, a reusit sa aduca in vitrina clubului toate aceste 3 trofee, chiar daca in acest moment Steaua nu are n inceput extraordinar de sezon. In weekend, Steaua va juca acasa impotriva Viitorului. Un adversar periculos si pus pe fapte mari in acest sezon, Hegi reusind, in primele 8 runde,  sa-si urce echipa pe care o antreneaza si patroneaza, pe locul 2 al clasamentului. 16 puncte adunate de Viitorul, cu 4 peste Steaua, echipa inca neinvinsa si un total de 17 goluri inscrise. In ultimele 4 runde de Liga 1, Ianis si compania au adunat maximum de puncte.Steaua are prima sansa la pariuri, insa chiar daca prin cotele oferite, bookmakerii aratau ca au si anumite retineri, Pariul pe gazde primind initial cotatia 1.53, iata ca pana stazi cota pentru o victorie a Stelei a scazut pana la valoarea de 1.44, aratandu.ne astfel ca Steaua nu ar trebui sa se incurce de formatia de pe amlul marii, chiar daca echipa lui Hagi, are un start de sezon nemaipomenit de bun. La remiza, prima din istoria confruntarilor directe,  avem cota 3.80, in timp ce succesul oaspetilor v-ar putea aduce de pana la 9 ori suma investita.

Singura victorie a Viitorului in disputele cu ros-albastrii a fost cea cu cantec de la Bucuresti, scor 5-2 in returul editiei 2012-2013 de Liga 1, si sa-r putea ca acea victorie va ramane si singura, cel putin pentru moment, in conditiile in care Steaua este out din Europa, si acum se va concentra doar pe intrecerea interna, mai ales ca are de recuperat 4 puncte fata de liderul actual al Ligii 1, Astra Giurgiu, care are acumulate 17 puncte.

Normal cele doua echipe proaspat iesite din Europa League, nu ar trebui sa aiba probleme in asi depasi adversarul in disputele de duminica, iar daca vom alege sa mizam pe un bilet in care ambele sa-si castige confruntarile, vom avea o cota totala de 3.20.

Sursa foto : adevarul. ro

( Alyn Mirea ).


Steaua, in crestere? FC Viitorul, duminica, un nou test dificil pentru trupa lui Radoi!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu