Steaua, in crestere? FC Viitorul, duminica, un nou test dificil pentru trupa lui Radoi!

Steaua a fost eliminata din Europa League, insa nimeni nu mai credea cu adevarat in calificare, dupa dezastrul din turul cu Rosenborg. Ce ramane este insa victoria si o evolutie destul de buna a echipei. Si pe fondul unui joc in care norvegieii au preferat sa apere si conserve succesul clar din tur, Steaua a dominat disputa, mai ales in zona mediana si s-a impus cu 1-0. 

Important pentru campioana este in acest moment faptul ca moralul a revenit la cote destul de bune. Sigur, presiunea si supararea provocate de aceasta eliminare prematura din cupele europene, o imensa contraperformanata pentru Steaua, sunt in continuare prezente in vestiar, dar victoria de la Trondheim, coroborata cu cea bifata la Craiova, in campionat, asigura pentru Chipciu & compania o alta stare de spirit inainte duelurilor care urmeaza.

In weekend, Steaua va juca acasa impotriva Viitorului. Un adversar periculos si pus pe fapte mari in acest sezon, Hegi reusind, in primele 8 runde,  sa-si urce echipa pe care o antreneaza si patroneaza, pe locul 2 al clasamentului. 16 puncte adunate de Viitorul, cu 4 peste Steaua, echipa inca neinvinsa si un total de 17 goluri inscrise. In ultimele 4 runde de Liga 1, Ianis si compania au adunat maximum de puncte.

Totusi, in directele dintre cele doua, Steaua sta mult mai bine. In 6 dispute, Steaua s-a impus de 5 ori, ultimele 2 victorii venind in dubla din sezonul trecut: 1-0 in deplsare si 4-1 acasa. De evidentiat faptul ca niciun marcator al Stelei din acest succes clar, nu va fi pe teren in meciul programat duminica, de la ora 21:00. Tanase, autor al unei duble, a plecat in vara la Tianjin Teda, Tucudean a intrat in dizgratie si se pregateste de o despartide de campioana, iar Rusescu a fost vandut de Sevilla, la Osmanlispor.

Dupa runda cu numarul 9, Liga 1 intra intr-o pauza de 2 saptamani, dictata de dubla nationalei cu Ungaria (4 septembrie) si Grecia (7 septembrie), din preliminariile EURO 2016

Cotele jocului

Steaua are prima sansa la pariuri, insa prin cotele oferite, bookmakerii aarata ca au si anumite retineri. Pariul pe gazde primeste cotatia 1.53. La remiza, prima din istoria confruntarilor directe,  avem cota 3.75, in timp ce succesul oaspetilor v-ar putea aduce de pana la 7 ori suma investita. Singura victorie a Viitorului in disputele cu ros-albastrii a fost cea cu cantec de la Bucuresti, scor 5-2 in returul editiei 2012-2013 de Liga 1.

STEAUA – VIITORUL

Duminica, ora 21:00
Cote: 1 – 1.53, X – 3.75, 2 – 7.00


 

Premier League: Tot ce trebuie sa stii despre etapa a 4-a!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 3

  1. alban

    Acest meci de duminica mi-a facut si mie cu ochiul, ca Viitorul sa inscrie are o cota excelenta. Plus ca mai merge incercat si alte pariuri la o cota mai mare gen da gol in ambele reprize, sa marcheze in prima repriza, sa marcheze 2 goluri intr-una din cele 2 reprize sau pur si simplu sa inscrie doar 2 goluri.

Lasa un comentariu