Miliarde de euro chetuite pe transferurile verii: Vezi ce echipa conduce topul + Profit de 200 de milioane pentru acest gigant!

Suprinzator, pentru prima oara dupa multi ani, echipa ce a investit cel mai mult in achizitiile verii nu vine din Anglia, nici marcar din Spania. Juventus a dat marea lovitura a verii, prin achizitionarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, contra sumei de 117 milioane de euro. Pe langa super starul lusitan, sub comanda lui Allegri au mai ajuns Cancelo (Valencia), Douglas Costa (Bayern Munchen, definitiv) si Perrin (Genoa). Per total, Juventus a chetuit pana in acest moment al perioadei de mercato 222 de milioane de euro, cu aproape 40 de mult decat a doua clasata in top, Liverpool si cu 90 de milioane in plus fata de PSG. 

Nicio echipa din Anglia nu se afla in top 7 al banilor chetuiti pe achizitii, iar singura grupare din Premier League ce intra in top 10, este o supriza. Dupa achizitiile lui Felipe Anderson (Lazio), Issa Diop (Toulouse), Yarmolenko (Dortmund), Fabianski (Swansea) sau Balbuena (Corinthians), West Ham a investit deja 95 de milioane de euro in consolidarea lotului pentru sezonul urmator, unul in care ”ciocanarii” vor avea pe banca si un antrenor de top, chilianul Manuel Pellegrini.


CITESTE SI:

Sunt si formatii care par a iesi pe plus din perioada de mercato. Roma a cumparat de 109 milioane de euro, dar a vandut de aproape 125 de milioane, Napoli are si ea un plus de 2 milioane de euro, asigurat in mare proportie de vanzarea lui Jorginho la Chelsea. Real Madrid are, la randul sau, 43 de milioane de euro profit, insa gruparea din capitala Spaniei pregateste cateva mutari d etop in luna august. Toate aceste sume palesc, insa, in comparatie cu balanta pozitiva a gruparii AS Monaco. Monegascii, care mai aveau de incasat si 135 de milioane din transferul lui Mbappe la PSG, i-au vandut in acesta vara si pe Lemar, Fabinho, Kongolo, Diakhaby, Meite si Moutinho, jucatori pe care au obtinut in total peste 295 de milioane euro. S-au facut si transferuri importante, cu Golovin, adus de la CSKA Moscova pe 30 de milioane de euro, cap de afis, insa chiar si asa, Monaco a reusit sa economiseasca aproape 200 de milioane de euro!

Peste 1 miliard 200 de milioane de euro au chetuit pe transferurile verii doar primele 10 formatii din acest top.


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu