Montpellier – Angers: Experienta face diferenta!

montpellier2Contand pentru runda inaugurala de Ligue 1, confruntarea dintre Montpellier si Angers este programata in aceasta seara, incepand cu ora 22:00.

Sursa foto: www.allezpaillade.com

Montpellier – Angers

Montpellier a terminat pe locul 7 în sezonul trecut din Ligue 1, ratand o participare in Europa League. Dupa mutarile realizate in aceasta vara pe piaţa transferurilor, putem anticipa ca in noul sezon, Montpellier va pune accentul pe omogenitate. Doar o singura plecare importanta, El Kaoutari, ajuns la Palermo si 4 veniri, J.Boussillon, W.Remy, R.Bensbaini şi R.Boudebouz, jucători fără un CV impresionant. De notat faptul că nu a fost găsit niciun meci amical pe care Montpellier sa-l fi jucat in aceasta vara.

De partea cealaltă, Angers este una dintre nou-promovaţe, dupa finishul pe locul 3 la finele stagiunii de Ligue 2. S-a mişcat binişor pe piaţa transferurilor, insa mai mult numeric, decat valoric.  Angers a adus 9 jucători liberi de contract de la echipe modeste din Franţa, Italia sau Bulgaria.
5 partide amicale au disputat pentru pregătirea sezonului din Ligue 1, meciuri in care Angers a incasat doar 3 goluri.

Concluzii şi pont

Montpellier are avantajul experinetei in acest duel de pe „Stade de la Mosson”. Cum s-a spus si omogenitatea va juca un rol important, chiar daca Montpellier nu a vrut sa se „dezvaluie” in amicalele verii.

Pont : 1 cu handicap 0 @ 1.30
De incercat: 1 solist @ 1.80

(Novak)


 

Petrolul – Pandurii: “Lupii” vor sa muste decisiv!

 


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu