„Motanul”, pregatit sa zgarie: Ce cota are Stancu pentru un nou gol cu Finlanda

In meciul tur, jucat acum un an la Helsinki, Finlanda si Romania au intrat la cabine egale si fara gol marca. In startul actului secund, Ring a primit doua cartonase galbene in interval de doar 4 minute, 52 si 56, fiind eliminat. Intre cele doua faze insa, Bogdan Stancu reusise sa deschida scorul.  Tot “motanul” a inchis si tabela, dupa golul din minutul 83. La ambele reusite ale lui Stancu, pasa decisiva a venit de la Sanmartean.

Stancu, din nou?

Cu sansa foarte bune de a fi titularizat, dupa ce a absentat, din cauza unei accidentari, la actiunile nationalei din luna septembrie, Bogdan Stancu este cotat din nou cu sanse excelente la marcarea unui gol contra finlandezilor. De peste 3 ori suma investita pot castiga cei ce mizeaza pe o reusita a varfului de la Genclerbirligi in orice moment al meciului! Stancu are pana in prezent 8 goluri la nationala, in 34 de partide.

Mai bine pozitionat decat Stancu in aceasta ierarhie a cotatiilor este doar Keseru. Atacantul de la Ludogorets are cota 2.40 la gol inscris oricand in meci si 4.75, daca va fi primul al partidei. Keseru a marcat ultimul gol al nationalei intr-un oficial si singurul al succesului cu Feroe, de la Bucuresti.

Cei ce mizeaza pe primul gol marcat de Constantin Budescu la nationala, prind o cotatie de 3.40. Si Alibec sau Florin Andone s-ar afla in fata unor premiere in tricoul nationalei mari. Atacantul de la Cordoba are cota 3.10 pentru un gol cu Finlanda.

Romania – marcatori in partida cu Finlanda

Keseru – 2.40
Stancu, Fl. Andone – 3.10
Budescu – 3.40
Alibec – 3.75
Chipciu, Torje, 4.33
Maxim – 4.75


 

De la 9-0, la dubla lui Stancu din tur: Vezi bilantul Romaniei in “directele” cu Finlanda! (video)


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu