Mutari de trupe la “Batrana Doamna”! Juventus cauta “cormorani”, Bonucci e pe picior de plecare

Desi Serie A a luat sfarsit in urma cu doua saptamani, sezonul lui Juventus s-a incheiat in urma cu doar trei zile. “Batrana Doamna” a cedat in finala UEFA Champions League in fata Realului din Madrid (1-4), incheind totusi o stagiune de zile mari. Castigand campionatul pentru cel de-al saselea an la rand, Cupa Italiei pentru a treia oara consecutiv si reusind sa acceada in ultimul act al celei mai importante competitii inter-cluburi, Juventus Torino isi continua suprematia in Italia.


Se apropie retragerea lui Buffon

Desi mai are un an de contract cu “Batrana Doamna” si, cel mai probabil, va fi titular incontestabil intre buturile torinezilor si in sezonul viitor, Gianluigi Buffon ii va parasi pe “bianconeri” peste numai un an, iar Juve trebuie sa gaseasca, in consecinta, cea mai buna alternativa pentru postul de portar. Solutia ideala ar putea veni chiar din Italia, acolo unde presa speculeaza ca goalkeeper-ul titular al Romei, Wojciech Szczesny, ar putea parasi gruparea “giallorossilor”. Totusi, portarul polonez infirma zvonurile, acesta declarand ca ar dori sa ramana la formatia din capitala.


Conte trage de Bonucci

Zvonurile conform carora fundasul central al lui Juventus, Leonardo Bonucci, ar putea-o parasi pe “Batrana Doamna” in aceasta vara pentru a i se alatura lui Antonio Conte la Chelsea Londra sunt din ce in ce mai abundente. In fapt, insasi fundasul de 30 de ani a declarat ca este deschis la orice discutii. Tentatia este cu atat mai mare pentru Leonardo cu cat Antonio Conte a revitalizat-o din temelii pe Chelsea dupa doar un sezon la carma echipei, cucerind campionatul Angliei si depunandu-si candidatura pentru un parcurs extrem de solid in editia viitoare a UEFA Champions League.


Citeste si:

Varianta Emre Can

Revitalizarea liniei de mijloc este un aspect absolut vital pentru Juve, iar Allegri pare sa fi gasit solutia optima: Emre Can, fotbalistul german de origine turca, in varsta de 23 de ani, ce evolueaza in prezent pentru Liverpool ar putea fi omul potrivit care sa lege jocul dinspre linia defensiva catre compartimentul median. Evoluand pentru “cormorani” in ultimele trei sezoane atat pe postul de inchizator, cat si de mijlocas central, Can a dovedit reale calitati, dand insa impresia ca ar putea creste din ce in ce mai mult in anii ce urmeaza.

15 milioane de euro este cota de piata a lui Emre Can, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com


Super-golul lui Emre Can in meciul Watford – Liverpool:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu