Napoli – Inter și Barcelona – Atletico sunt meciurile cap de afiș de duminică, 3 decembrie, în fotbalul european

Campioana sezonului trecut în Italia, Napoli are dificultăți în această ediție de campionat și duelul cu Inter Milano vine ca un test pentru noul antrenor Walter Mazzarri. Barcelona a câștigat ultimele două dueluri cu Atletico Madrid, dar echipa lui Simeone vine în Catalunia după patru victorii la rând și 13 goluri marcate în toate competițiile. Cu oferta Câștig Șansă oferită de Betano ai o plasă de siguranță în cazul în care unul dintre meciurile pe care ai pariat nu ți-a ieșit pe bilet. În plus, pentru un bilet multiplu cu o cinci selecții, așa cum vom vedea mai jos, Betano oferă un Bonus Multiplu de 15 la sută.

Ce este oferta Câștig Șansă?

Este o promoție permanentă, dedicată celor care plasează bilete multiple înainte de startul meciurilor (pre-match), fiecare meci cu o cotă de minimum 1.65. Biletul trebuie să aibă un minimum de 5 și un maximum de 10 evenimente din fotbal și/sau baschet. Dacă pierzi unul dintre ele pe bilet, nu pierzi miza, pentru că Betano îți înapoiază banii! Promoția Câștig Șansă este valabilă pentru anumite tipuri de pariuri și competiții, după cum vom vedea în explicația de mai jos.

500 LEI BONUS!

Cinci selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 20!

Din oferta Betano de duminică, 3 decembrie, am ales cele cinci meciuri programate în fotbalul european și am mizat pe cote mai mari de 1.65 pentru a profita de oferta Câștig Șansă, dar și pentru a debloca Bonusul Multiplu mărind astfel potențialul câștig.

West Ham – Crystal Palace (16:00)
Rezultat final – West Ham (cota 2.05)

”Ciocănarii” s-au impus în ultimele patru meciuri disputate în toate competițiile, în timp ce Crystal Palace a pierdut patru din precedentele cinci meciuri jucate. ”Vulturii” au fost învinși în toate meciurile contra echipelor de top cu excepția unei singure partide. Ambele echipe au marcat în ultimele 12 meciuri directe indiferent de competiție.

FC Barcelona – Atletico Madrid (22:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.62)

Vecine de clasament, FC Barcelona și Atletico Madrid au același număr de puncte în clasamentul din La Liga. Atletico vine la Barcelona după o serie de patru victorii consecutive în toate competițiile, interval în care oamenii lui Diego Simeone au marcat 13 goluri și au primit doar două. Barcelona a câștigat ultimele două meciuri directe cu același scor, 1-0. Două victorii și o remiză pentru formația blaugrana la ultimele trei partide de acasă cu Atletico Madrid. Doar un meci din ultimele șase directe a fost cu goluri de ambele părți (GG).

Napoli – Inter Milano (21:45)
Total goluri – Peste 2.5 goluri (cota 1.78)

Campioana Italiei din sezonul trecut, Napoli, este fără victorie în patru din ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu în campionat. Inter vine pe stadionul care poartă numele lui Diego Maradona după două remize. Inter este fără victorie în ultimele patru vizite la Napoli, trei dintre aceste meciuri terminându-se la egalitate. Sezonul trecut Napoli s-a impus în fața Interului, pe teren propriu, cu 3-1.

Leverkusen – Borussia Dortmund (18:30)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.88)

Ambele echipe au marcat în nouă din ultimele zece meciuri disputate de Borussia Dortmund în deplasare. Bayer Leverkusen a obținut victoria în 11 din cele 12 meciuri de campionat sezonul acesta. Cinci din ultimele șapte meciuri disputate de Borussia Dortmund în deplasare au avut peste 3.5 goluri.

Olympique Marseille – Stade Rennais (21:45)
Rezultat final – Olympique Marseille (cota 1.90)

Marseille este neînvinsă pe teren propriu în acest sezon indiferent de competiție. OM s-a impus în precedentele două dispute cu Rennes, echipă care nu a câștigat niciun meci în deplasare, în Ligue 1, având trei remize și două înfrângeri.

Cota 21

Pe cele cinci meciuri de mai sus din fotbalul european am obținut cota 21.11 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 1.055,77 lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 15% oferit de Betano care înseamnă 150,87 lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Te-a scos un meci? Ai banii înapoi!

Dacă din meciurile alese pe bilet unul singur se dovedește necâștigător, cu oferta Câștig Șansă nu ai pierdut și Betano îți înapoiază banii. Tot ce trebuie să știi este că această ofertă este valabilă pentru pariuri simple din fotbal, cum ar fi Rezultat final, Total goluri Peste/Sub în meci (exclus Total goluri pe Echipe), Ambele echipe înscriu GG/NG și baschet pe piețele Câștigător, Handicap, Total Puncte în meci Peste/Sub (exclus Total Puncte pe Echipe). Nu sunt acceptate pariurile de tip sistem/banker, iar suma maximă returnabilă este de 100 RON. Dacă oricare dintre meciuri se amână, se anulează sau rezultatul este omologat cu cota 1, atunci oferta nu este valabilă.

Nu uita de Betano Avantaj

Cu Betano Avantaj, dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe (1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu