In NBA pariem impotriva agentiilor! Pariul „sub” la totalul de puncte ne aduce profit pana la All Star Game

S-au scurs deja trei etape din sezonul regulat, iar ceea ce a surprins cel mai mult in prima saptamana a fost numarul mare de puncte inscrise. De fapt, in primele doua zile ale noului sezon, pariul „peste” la totalul de puncte a iesit castigator in 75% din partide!

Este o statistica neasteptata, pentru ca la inceput de sezon regulat in NBA echipele au tendinta sa lucreze mai mult la relatiile de joc si la omogenitate. Mai precis, automatismele nu sunt puse la punct, astfel ca multe atacuri se rateaza, iar jucatorii nu au inca acea „chimie” care se materializeaza prin puncte in cosul advers.

In anii precedenti, primele etape din sezonul regulat au adus meciuri cu 170, 180 sau 190 de puncte, iar cei care au mizat pe pariul „sub” la totalul de puncte au avut numai de castigat. Ne asteptam sa vedem din nou acest trend pana in decembrie, in apropierea All Star Game-ului din baschetul nord-american.

5 meciuri din 7 s-au incheiat cu „Under”

baschet-nba

Duminica seara, primul meci a fost intre Los Angeles Clippers si Utah Jazz, scorul final fiind 88-75, un total de 163 de puncte. Cinci meciuri din cele sapte ale serii s-au terminat cu pariul castigator „Under” la totalul de puncte, singurele exceptii fiind Miami Heat – San Antonio Spurs si Memphis Grizzlies – Washington Wizards. Acesta din urma a avut insa parte de prelungiri, iar fara cele 5 minute suplimentare totalul de puncte ar fi fost tot „Under”.

Echipele au inceput tare, dar vor interveni oboseala si studiul adversarelor

Motivul pentru care s-au marcat multe puncte in primele doua seri nu e greu de intuit: prospetimea si entuziasmul jucatorilor au adus meciuri cu ritm, iar antrenamentele din vara s-au concretizat cu multe aruncari de 3 puncte reusite. Fieare echipa a inceput ca din tun din punct de vedere ofensiv si nimeni nu a practicat un joc defensiv perfect, spectacolul fiind in prim plan. De altfel, s-au marcat foarte multe puncte si in presezon, cand tendinta este tot de „Under”. Dar de acum inainte se va acumula oboseala, echipele se vor cunoaste mai bine intre ele si se vor apara mai eficient, iar ritmul va fi mult mai scazut in ultimele meciuri.

Unele echipe joaca in viteza, altele „trag” de ceas

Echipele care in sezonul trecut erau „abonate” la pariul „Under” nu par sa se fi schimbat prea mult: San Antonio Spurs inca practica o aparare excelenta, in vreme ce Orlando Magic, Philadelphia 76ers, LA Lakers, Milwaukee Bucks, Utah Jazz sau Minnesota Timberwolves se chinuie sa ajunga la 100 de puncte pe meci si lungesc atacurile destul de mult.

Finalista in Est sezonul trecut, Toronto Raptors e o formatie care inchide bine meciurile, in vreme ce Golden State Warriors, Sacramento Kings, Portland Trailblazers, Phoenix Suns, Denver Nuggets si Houston Rockets sunt adeptele jocului „run-and-gun”, cu multe puncte. De remarcat ca in Conferinta de Est se marcheaza mai putine puncte decat in Vest, iar liniile de peste 205 de puncte merita jucate in pariul „Sub”, pentru ca nu toate formatiile prilejuiesc sferturi de 50+ puncte. Unibet ofera cea mai buna gama de pariuri pe puncte la baschet.

3 lucruri de luat in seama cand pariem pe totalul de puncte

Pentru amatorii de pariuri LIVE, liniile initiale pot fi speculate atunci cand cresc sau scad, in functie de ritmul in care se joaca partida. Tot ce trebuie luat in seama este stilul de joc al echipelor angrenate, dar si problemele de lot si programul combatantelor. In general, atunci cand doua echipe vin dupa o serie de mai multe meciuri in cateva zile, pariul ideal este „Sub” la totalul de puncte, pentru ca acestea vor avea acuratete mai mica si vor alerga mai putin.

Unibet este o renumita casa de pariuri online scandinava care isi ofera serviciile celor peste 13,2 milioane de clienţi din peste 100 de ţări din intreaga lume. Aici gasiti cea mai mare oferta de pariuri pe fotbal si baschet, precum si o platforma de live in care puteti urmari LIVE VIDEO meciurile favorite. Dureaza cateva minute sa va deschideti cont pentru a profita de bonus!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu