Ne calificam la EURO, chiar daca pierdem in Ins. Feroe: Pariuri 1X2 a calculat toate variantele!

Semiesecul cu Finlanda amana din nou calificarea Romaniei la Euro. Mai mult, pe umerii trupei lui Iordanescu este acum o presiune uriasa, nationala noastra fiind practic somata sa castige in Insulele Feroe, pentru a nu sta la mana rezultatului inregistrat de Ungaria pe terenul Greciei, in aceeasi runda finala a calificarilor.


BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

Dupa cum am precizat, pentru a nu sta la mana rezultatelor, Romania trebuie sa bata in Feroe. Astfel ar acumula 20 de puncte, cu cel putin unul in plus fata de Ungaria, insa ATENTIE, ne putem califica la europeanul din vara viitoare chiar si cu un egal sau „Doamne fereste”, o infrangere la Torshavn.  Mai precis cun ne putem califica :

Victorie in Feroe

Suntem la mana noastra, asa ca un succes in Feroe ne garanteaza calificarea în Franţa, indiferent de rezultatul obtinut de Ungaria in Grecia., si cu rezultat nefavorabil al Irlandei de Nord in Finlanda, putem termina grupa F, chiar in pozitia de lideri.

1.28 este cota oferita de NetBet pentru o victorie a „tricolorilor in Ins. Feroe ( Click aici si deschideti cont la NetBet )

Screenshot_1

Terminam la egalitate cu „pescarii” din Ins. Feroe

Un rezultat de egalitate  in ultima etapa ne asigura biletele pentru Euro, doar daca Ungaria nu cistiga sau oricare dintre Ucraina, Irlanda, Croatia şi Albania nu bat in ultima runda. In ultimul caz, am prinde cel mai bun loc 3, care duce si el în Franta.

5.20 este cota oferita de NetBet pentru un rezultat de egalitate intre Ins. feroe si Romania ( Click aici si deschideti cont la NetBet )

Screenshot_1

Infrangere in Feroe

O infrangere in Ins. Feroe ne trimite la Euro daca Ungaria pierde si ea sau oricare dintre Ucraina, Irlanda, Croatia sau Albania nu castiga in ultima etapa. In ultimul caz, am prinde cel mai bun loc 3, care duce şi el în Franta.

11.50 este cota oferita de NetBet pentru o victorie a insularilor in fata Romaniei ( Click aici si deschideti cont la NetBet ).

Clsamentul Grupei F inainte de disputarea ultimei etape din cadrul Preliminariilor pentru EURO – 2016

Screenshot_1


Ins. Feroe – Romania: Schimbari majore in lotul “tricolorilor” – Budescu & Andone in, Sanmartean & Keseru out!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu