Ne pregatim de BRD Nastase-Ţiriac Trophy!

nastase sursa foto www.treizecizero.roIncepe BRD Nastase-Ţiriac Trophy! Organizat in perioada 18-26 aprilie, turneul din acest an este unul special. Ediţia 2015 a intrecerii de la Arenele BNR este una aniversară, cu aceasta ocazie implinindu-se 20 de ani de cand Ion Ţiriac a preluat turneul. 

Sursa foto: www.treizecizero.ro

Calitatea competitiei a crescut de la an la an,  nu degeaba BRD Nastase-Ţiriac Trophy ajungand sa fie votat de Asociaţia Tenismenilor Profesionişti (ATP) drept cel mai bun turneu din categoria 250 de puncte. 

Si in acest an, competitia a fost extrem de asteptata de fanii tenisului din Romania. Astfel, abonamentele s-au epuizat inca din primele zile, iar biletele pentru fazele superioare sunt si ele vandute aproape integral.

Pretul biletelor:

Sambata – Duminica – calificari – intratrea libera
Luni – Marti – primul tur – 15 lei
Miercuri – Joi – turul 2 – 15 lei
Vineri – sferturi – 30 de lei
Sambata – semifinale – 40 lei
Duminica – finala – 50 lei

Copiii cu varsta prescolara, elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de acces liber si intre 20-23 aprilie, in limita a 500 de intari pe zi.

Program si participanti

Turneul debuteaza sambata, 18 aprilie, cu meciurile din calificari, urmand ca tururile principale sa se desfasoare incepand cu 20 aprilie.

Printre tenismenii care vor participa anul acesta mentionam pe: Gilles Simon (locul 14 ATP) castigator al turneului in anii 2007, 2008, 2012; Ivo Karlovic (locul 24 ATP); Lukas Rosol (locul 30 ATP) castigatorul editiei din 2013, dar si A.Seppi, F.Mayer sau S.Querrey.

Din pacate castigatorul de anul trecut, Grigor Dimitrov, nu si-a anuntat prezenta, insa organizatorii spera sa-l convinga pe acesta sa accepte un wild-card pe ultima suta de metri, mai ales ca bulgarul nu va participa la turneul de la Barcelona.

La dublu, Florin Mergea si Horia Tecau vor fi si ei prezenti alaturi de partenerii lor, D.Inglot, respectiv J.J Roger.

Aşa cum s-a întîmplat in ultimii ani spectatorii se vor putea bucura si de un meci demonstrativ la care vor participa: Ilie Năstase, Andrei Pavel, Mansour Bahrami şi Henri Leconte.


 

* Program zilnic de desfasurare a partidelor – orele 10-18.

* Competitia va fi transmisa pe Digi Sport.

(Freddy)


 

Pierde Steaua titlul? Spune-ti parerea si voteaza!


 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 2

Lasa un comentariu