NEWS , NEWS , NEWS !!

ups fotbalistiNEWS . NEWS . NEWS !! Cum in aceasta perioada oferta caselor de pariuri este una destul de slabuta, am zis ca nu este deloc rau sa aflam ce se mai intampla in fotbalul mondial . Perioada de transferuri  este deschisa , avem C opa America , Campionatul Europeana Under 21 , Campionatul Mondial Under 20, etc. Ce mai e nou in aceste competitii , ce transferuri mai pregatesc echipele pentru sezonul ce urmeaza dar si  ce se mai aude prin fotbalul mondial vom afla cu ajutorul colegilor de la https://www.facebook.com/bestsportprediction , colegi care in fiecare zi posteaza pe pagina lor, tot ce este nou in fotbalul mondial. Stiri , transferuri, zvonuri, rezumate ale diferitelor partide care se joaca acum in lume , declaratii de presa ale echipelor aflate deja in stagii de pregatire, etc.

https://www.facebook.com/bestsportprediction ne spune ca :

– Brazilia s-a calificat en fanfare in finala Mondialului de fotbal  U20.  Selectionata „Selecao” a zdrobit in penultimul act reprezentativa Nigeriei cu 5-0. Sud-americanii si-au asigurat o diferenta linistitoare inca de la pauza, cand conduceau cu 4-0. Anda Correa a inscris in proprie poarta in minutul 5, Guilherme, Boschilia si Jorge stabilind scorul pauzei. Guilherme a facut dubla in minutul 78 si a stabilit scorul final, 5-0. In cealalta semifinala, Serbia a invins la limita, 1-0, Mali si si-a asigurat prezenta in ultimul act alaturi de Brazilia. Singurul gol al partidei a fost reusit de Zivkovic, in debutul partidei, in minutul 4.

– Prima etapa din Premier League incepe pe 8 august .Screenshot_

– FC Bayern München anunta transferul portarului , Sven Ulreich, de la VfB Stuttgart 1893 e.V. . Acesta a semnat un contract pe 3 ani cu bavarezii .

– Liverpool a anuntat ca s-a ajuns la o intelegere cu Inter pentru Mateo Kovacic pentru 16miloane de lire sterline.

– M.City oferta de 80 de milioane de euro pentru Pogba.

– M.City e gata sa cheltuiasca in aceasta vara . Suma vehiculata , 150milioane de lire sterline . Daca transferul lui Raheem Sterling a aproape gata , pe lista englezilor urmeaza : Pogba de la Juventus , Kevin de Bruyne de la Wolfsburg si Giannelli Imbula de la Marseille.

– AC.Milan l-a transferat pe atacantul celor de la Porto, Jackson Martinez . Suma de transfer, 35 milioane de euro.

– Continua negocierile pentru Tevez. Juventus i-a pus o clauza de 15 milioane de euro pentru Atletico si PSG. Transferul la Boca ar fi alta poveste, in acest caz Juve l-ar putea lasa sa plece doar pentru 8 milioane. În plus, Tevez a discutat deja posibilitatea de a merge acasă în luna ianuarie cu Juve.
În ceea ce privește negocierile dintre Atletico și jucător, care sunt stagnante. in acest moment,  problema principală,  pare a fi salariul. Vârful, care percepe acum 4,5 milioane, vrea să crească salariul său la cel puțin cinci. Cu toate acestea, Atletico, cu un plafon salarial stabilit deja, nu poate plati un salariu mai mare decat 4,5 milioane.
PSG in schimb, fara probleme financiare, ofera o oferta irezistibila. Un salariu dublu, 9 milioane de euro pe an. Se vorbeste despre posibilele plecari ale lui Ibra si Cavani, de aceea grupul parizian doreste aducerea unui atacant veritabil.

Daca operatiunea Tevez esueaza, Atleti are alte optiuni. Dupa aducerea lui Vietto de la Villarreal urmatoarea tinta fiind un atacant. Intotdeauna pe placul madrilenilor a fost Bacca de la Sevilla. Dar cei din Sevilla nu vor sa renunte asa usor la jucator de aceea i-au pus o clauza de 30 de milioane de euro. O alta optiune este Immobile. Jucatorul care nu a prea jucat la Borussia, are un pret mult mai mic decat Bacca.

– Javier Hernandez ar dori sa isi prelungeasca imprumutul la Real Madrid. Dar nu ar zice nu unei reveniri la Man.Utd. daca i s-ar promite un loc de titular.
Javier Hernandez : ” Da, as vrea sa raman la Real Madrid, dar daca Manchester imi ofera mai multe minute , revin cu mare placere ”  a declarat mexicanul pentru presa spaniola.

-Valencia vrea sa-l imprumute pe portarul celor de la Real Madrid. Keylor Navas.

– Arsenal e favorita sa semneze cu Peter Cech pentru 11 mil. lire sterline.
– Theo Walcott isi va prelungi contractul cu Arsenal.

– André Breitenreiter e noul antrenor al celor de la Schalke pana in 2017.

Articol realizat in colaborare cu https://www.facebook.com/bestsportprediction.


 

Euro u21: Germania, favorita in fata Serbiei!


Start la Euro u21: Cehia deschide balul!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu