A pariat ponturile din emisiunea UN PONT PE ZI si a prins o cota de 27! Miza decenta, castig bun!

biletul de cota 2

Biletul tipsterului in cauza, pe numele sau Adrian L.,  a fost alcatuit din 6 evenimente. 4 dintre acestea, cele din fotbal, au fost propuse in cadrul emisiunii UN PONT PE ZI de miercuri noapte. Ne referim la intalnirile Porto – Maritimo, Coventry – Sheffield  Utd, Cambuur – Ajax si Gaz Metan – Dinamo. In partida restanta din prima liga portugheza, pontul indicat a fost sub 3.5 goluri, in timp ce la confruntarea din Championship, am mizat pe succesul formatiei din Sheffield. Cambuur – Ajax a fost un meci cu goluri de ambele parti, asa cum s-a aticipat, la fel ca si partida Gaz Metan – Dinamo. Intalnirea din Cupa Romaniei s-a regasit de altfel si pe biletul castigator propus la UN PONT PE ZI.


Citeste si:

Extrem de inspirat, pariorul a alaturat ponturilor pe fotbal si alte doua din baschet, dintre cele propuse miercuri si joi in articolele site-ului www.pariuri1x2.ro. Cu 2 solist in Zalgiris – Ol. Pireu si peste 165.5 puncte in meciul Banberg – Efes, Adrian a urcat cota biletului sau pana la o valoare de 27.41. A investit 20 de lei, pentru un castig final de 522!  Bani frumos de weekend :)!

castig

Pariem pe cele mai tari meciuri ale zilei: Pariuri1x2.ro iti propune aici avancronici profesioniste si pariuri de calitate!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu