Pariem contra lui Mourinho? Un „special” cu Chelsea in prim-plan!

Detinatoare a titlului de campioana si a Cupei Ligii Angliei, Chelsea a debutat in acest sezon sub asteptari! Trupa lui Mourinho a adunat in primele 4 etape, tot atatea puncte, suficiente doar pentru o clasare pe locul 13!

Un esec la 2 meciuri!

Chelsea a pornit cu remiza de acasa, 2-2 cu Swansea. In runda secunda, un esec drastic la Manchester City, echipa pe care o biruise destul de usor in stagiunea anterioara, in batalia pentru titlu. Victoria de la West Brom i-a mai linistit pe fanii „albastrilor”, insa doar pentru putina vreme. Aceasta pentru ca in etapa a 4-a, pe Stamford Bridge, Chelsea a pierdut din nou, de aceasta data in fata unei alte londoneze, Crystal Palace.

Premergator debutului in campionat, Chelsea a pierdut si Supercupa, 0-1 cu Arsenal

In toate aceste dispute, cele mai importante carente ale formatiei antrenate de Mourinho s-au vazut in compartimentul defensiv. Nu mai putin de 9 goluri incasate, aproape o treime din totalul golurilor primite de Chelsea, pe parcursul intregului campionat anterior! Problematic, in conditiile in care perioada de transferuri a luat sfarsit, iar pe parcursul acesteia, Mourinho a preferat sa-si consolideze atacul. Singurii fundasi veniti au fost Baba (Augsburg), Djilobodji (Nantes), Manea (Viitorul) si  Hector (Reading), jucatori tineri si cu siguranta talentati, dar nepregatiti pentru a juca la un asemenea nivel. De altfel, ultimii doi au si fost imprumutati. Au plecat in schimb Felipe Luis sau Romeu, fotbalisti de top, ce ar fi putut intari respectivul compartiment.

Reactia bookmakerilor

Aceasta nu s-a lasat prea mult asteptata. Poate ca Chelsea va marca mult si in actualul campionat, dar cateodata doar eficienta atacului nu te poate salva. Chelsea are deja 2 infrangeri, iar bookmakerii ne invita sa analizam sansele ca detinatoarea titlului sa ajunga in actualul campionat la 7 sau mai multe esecuri! Ne ofera si o cota tentanta pentru acest pariu, 2.00!

2 e cota pariului special „Chelsea, peste 6.5 infrangeri in campionatul 2015-2016”

Varianta inversa are cotatia 1.72. Chelsea a avut in ultimele 2 campionate doar 9 infrangeri adunate, 3 in sezonul 2014/2015. Totusi, reamintim, pana in prezent sunt deja 2, iar pana la finele editiei in curs mai sunt de jucat 34 de etape. Meciuri foarte grele, urmatoarele 4, chiar in etapele ce urmeaza. In weekend, Chelsea joaca la Everton, dupa care vine derby-ul de acasa cu Arsenal. Nici dubla cu Newcastle si Southampton din rundele 7-8 nu se anunta deloc usoara!


Te introducem in atmosfera weekendului fotbalistic european: Vezi ce derby-uri se disputa!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu