Pariem NEBUNESTE in ultima etapa a play-off-ului Ligii 1! Cel mai dramatic scenariu sta in cota 71.00!

Ne apropiem cu pasi repezi de ultima runda a play-off-ului Ligii 1, in cadrul careia toate meciurile se vor disputa de la aceeasi ora, sambata seara (20:00). Astfel, in conditiile in care lupta la titlu inca se da in trei echipe, scenariile dramatice pe care ni le putem imagina sunt interminabile. Partea buna este, insa, ca putem profita pana si de cele mai rasunatoare miracole in acest ultim ceas al play-off-ului.


Promotia “Pariuri de la utilizatori”, un adevarat succes

Redactia noastra v-a prezentat la inceputul acestei saptamani promotia casei de pariuri on-line Winmasters, care sta strict la latitudinea utilizatorilor. Fiecare parior poate propune orice scenariu in orice sport, spre exemplu, “Real Madrid va castiga finala Champions League printr-un gol inscris din penalty de catre Cristiano Ronaldo”, o va trimite bookmakerilor de la Winmasters si va primi, implicit, cota aferenta unui astfel de scenariu.


Propunerea emisiunii “Un Pont pe Zi”

Emisiunea “Un Pont pe Zi”, difuzata de luni pana vineri, incepand cu ora 00:00, pe B1 TV, v-a oferit marti seara un asemenea pont, cu ajutorul casei de pariuri Winmasters. Desi, initial, acest pariu a fost prezentat in emisiune la o cota uriasa de 61.00, aceasta a ajuns pe site-ul winmasters.ro pana la o valoarea astronomica de 101.00! Asadar, cine crede ca Adam Nemec va inscrie pentru Dinamo in ultima etapa a play-off-ului in fata Astrei Giurgiu, dar si ca, totodata, “alb-rosii” vor lua titlul, poate profita de o asemenea cota!


Drama totala, la o cota de 71.00

Pariul propus de UPZ nu este singurul pe care-l puteti lua in calcul pe site-ul casei de pariuri Winmasters. Printre alte propuneri pe termen lung, mai avem in oferta urmatorul scenariu, ce reprezinta, intr-adevar, un adevarat thriller: “Campioana Ligii 1 2016/2017 sa fie decisa in ultimele 5 minute ale meciurilor din ultima etapa”, la o cota de 71.00! Nespus de dramatic, dar, totodata, realizabil!

wms 5min

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu