Pariezi pe marcatori in finala UCL? Ai aici cotele >

Un lucru e cert: atunci cand analizam cotatiile acestor pariuri pentru marea finala, prima oara trebuie sa ne indreptam atentia catre cele oferite oamenilor din tridentul ofensiv cu care din nou Barcelona va incepe. Ne referim la Neymar, Messi si Suarez, jucatori ce au marcat impreuna in acest sezon, doar pentru Barcelona, nu mai putin de 120 de goluri!!

MESSI – NEYMAR – SUAREZ!

Bineinteles, cele mai multe au venit in competitiile interne, dar si in Europa cei 3 au facut spectacol. Messi a marcat de 10 ori, lafel ca si rivalul intern, Cristiano Ronaldo. Inca o reusita diseara si argentinianul isi ia revansa pentru titlul de golgeter pierdut in Primera.  Neymar a adunat 9 reusite, in timp ce Suarez are 6. Uruguaianul a bifat si 3 assisturi.

De partea cealalta, fanii lui Torino spera intr-o noua evolutie de top a lui Tevez. Conationalul lui Lionel a terminat pe locul 3 in ierarhia golgeterilor din Serie A, cu 20 de goluri marcate, reusind sa inscrie de alte 7 ori si in Liga Campionilor. Un gol inscris de Tevez la Berlin,  primeste cota 3.30!

Morata a stralucit mai putin in campionat, mai ales in prima parte a stagiunii, dar a fost decisiv in dubla cu Real Madrid din semifinale. 4.00 e cota unui gol inscris de Alvaro in poarta lui ter Stegen, al 5-lea din actuala stagiune a Ligii Campionilor.

1.95 e cota pentru un gol marcat de Messi in finala!

Marcatori in finala Ligii Campionilor – Cote (Sportingbet):

marcatori

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Finala se joaca astazi> Ai aici echipele probabile pentru Barcelona – Juventus


 

 

 

 

.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu