Pariorii din comunitatea noastra baga casele de pariuri in sperieti: Un bilet pariat cu o suma formidabila pentru un castig monstruos!

Pariorii ce alcatuiesc comunitatea pariuri1x2.ro sunt fara indoiala cei mai buni din Romania. Zi de zi primim zeci de confirmari ale acestei afirmatii, prin intermediul biletelor castigatoare ce sosesc pe mail-ul sau pagina de Facebook a redactiei noastre. Majoritatea arata inspiratie maxima si fler de profesionist. Sunt, insa, si unele care atrag atentia in mod deosebit.

Investiei mare, cota decenta, castig imens

Pariorul de fata a fost in bani, dar le-a si ”simtit” excelent pe toate cele 3 variante alese.  Altfel nu ar fi mizat peste 3000 de lei pe succesul lui Federer in partida cu Sock, victoria lui Juventus la Sampdoria si succesul in handicap de un gol al Barcelonei, in meciul de acasa cu Valencia. A avut, totusi, parte si de emotii pe masura.

Startul a fost lansat si in forta, cu un 2-0 clar pentru Federer in jocul amintit, dar Juventus si Barcelona i-au albit cu siguranta cateva fire de par pariorului nostru :). Juve a marcat repede pentru 1-0, prin Cuadrado in minutul 7, dar rezultatul a ramas neschimbat pana la final. Despre handicapul de un gol la Barcelona, ce sa mai spunem?!… Catalanii au castigat cu 4-2, insa marcand ultimul gol al partidei tocmai in minutul 89! Ce raman, insa, sunt rezultatele finale si acest super castig. Felicitari!

 

nebun1

.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu