Parisul e mare! Oferta ASTRONOMICA a lui PSG pentru Mbappe, foarte aproape de concretizare!

mbappe

La nici o saptamana dupa ce Neymar a semnat oficial cu Paris Saint-Germain in schimbul sumei de transfer in valoare de 222 milioane de euro, bogatii Parisului sunt pregatiti sa depaseasca inca o data barierele Fair Play-ului financiar pentru achizitionarea unui adevarat tun: Kylian Mbappe pentru 155 milioane de euro!


Realul se refuza

In varsta de doar 20 de ani, Kylian Mbappe a impresionat intreg mapamondul in sezonul trecut in tricoul lui AS Monaco. Inregistrand 26 de reusite si alte 14 assist-uri in tricoul “monegascilor”, pustiul francez, nascut la Bondy, la doar cativa kilometri distanta fata de Paris, isi doreste sa ajunga coleg de atac cu Neymar Jr. Desi toate zvonurile din aceasta perioada de mercato au presupus un eventual transfer al lui Mbappe la Real Madrid, tanarul atacant doreste sa ramana in tara natala, iar prilejul mutarii la PSG nu poate fi refuzat de nimeni in acest moment, avand in vedere ofertele financiare cu care gruparea din capitala ademeneste cei mai buni jucatori ai lumii.

35 de milioane de euro este cota de piata a lui Kylian Mbappe, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com;


Citeste si:

Monaco, slabita

Cu siguranta ca echipa campioana en-titre a Frantei nu mai arata la fel ca in sezonul trecut. Vanzand in aceasta vara de nu mai putin de 179 milioane de euro, “monegascii” au cumparat de doar 60 de milioane, capul de afis fiind fostul coleg al lui Stanciu si Chipciu la Anderlecht, Youri Tielemans (25 milioane de euro). Chiar si asa, nici macar venirile lui Diego Benaglio, Kongolo sau Ghezzal nu pot acoperi nici pe jumatate plecarile uriasilor care au dus greul in sezonul trecut in Ligue 1 si Champions League: Benjamin Mendy, Bernardo Silva sau Tiemoue Bakayoko. In aceste conditii, Mbappe este constient ca nu va avea prea curand sansa sa repete isprava din sezonul trecut ramanand la AS Monaco si, odata cu acordul personal al jucatorului, afacerea nu ar trebui sa mai prezinte impedimente.

1.13  este cota oferita de Unibet pentru ca PSG sa castige titlul in Franta la finalul sezonului 2017/2018. De partea cealalta, AS Monaco primeste sansa a doua, insa si o cota uriasa: 7.50.

Sursa foto: The Sun

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu