Transferul lui Coutinho la Barcelona, o telenovela fara sfarsit! Care sunt ultimele detalii ale situatiei eventualei mutari a brazilianului

Nu a existat zi in ultimele patru-cinci saptamani in care presa sportiva sa nu alimenteze din ce in ce mai mult zvonurile privind plecarea lui Philippe Coutinho de la Liverpool FC la Barcelona. Cu o suma de transfer care continua sa creasca si cu o multime de alte scenarii, un lucru e cert: deocamdata, brazilianul apartine de Liverpool FC.


Catalanii se apropie din ce in ce mai mult

Zvonurile privind aceasta mutare au inceput inca dinaintea celor conform carora Neymar va pleca la PSG. Totusi, dupa mutarea de 222 de milioane de euro in capitala Frantei, FC Barcelona aproape ca s-a orientat obsesiv catre playmaker-ul lui Liverpool, Philippe Coutinho. De la o valoare initiala de 85 milioane de euro, suma actuala de transfer vehiculata in presa atinge o borna uriasa: 120 milioane de euro, ceea ce ar insemna ca Philippe ar deveni al doilea cel mai scump transfer din lume, dupa cel al lui Neymar!

14.00 este cota oferita de Unibet pentru ca Liverpool FC sa castige titlul in Premier League in sezonul 2017/2018;


Citeste si:

Klopp spune “Nu”, jucatorul spune “Da”

Conform presei de specialitate din Spania, avocatii Barcelonei au sosit deja in Liverpool astazi (8 aug.) pentru a perfecta ultimele detalii. Philippe Coutinho (25 ani) ar fi de acord cu aceasta mutare si chiar i-a comunicat acest aspect antrenorului sau, Jurgen Klopp, care a declarat insa in repetate randuri faptul ca brazilianul nu este si nu va fi de vanzare, indiferent de suma care i se ofera clubului englez. Chiar si asa, Coutinho nu s-a aflat in lotul lui Liverpool in precedentele doua partide amicale disputate de catre englezi inaintea startului noului sezon, fapt ce amplifica si mai mult credibilitatea efectuarii transferului.

45 de milioane de euro este cota de piata a lui Philippe Coutinho, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Sursa foto: The Sun

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu