Pariuri castigatoare si cote imense oferite in weekend pe Pariuri1x2.ro!

Pariuri castigatoarePariuri castigatoare si multe cote foarte mari au gasit si in acest weekend pe site-ul Pariuri1x2.ro, cei care au binevoit sa ne treaca pragul :). Show total a fost facut in primul rand pe derby-ul Tarii Bascilor dintre Sociedad si Bilbao.

Criatian Navoli a citit perfect confruntarea, oferind ca pariuri nu doar un eventual X, ci chiar scorul inregistrat la final pe tabela: 1-1 la o cota de 6!

Alte doua ponturi interesante a fost date de Sabin la derby-ul programat in Premier League. 1 saolist sau 1 dnb in Manchester United – Liverpool, plus gol marcat Van Persie. Tot Sabin a indicat o reusita a Sampdoriei la Juventus.
Dorut Surdu a spus clar ca Astra va trece de Viitorul, indicand de asemenea cel putin 2 reusite ale giurgiuvenilor. Saulea Iulian s-a „distrat” cu Swansea – Tottenham: ambele marcheaza si over. Spurs a castigat cu 2-1.
Cristian Ygrek Lovin a pronosticat un succes al Ajax-ului, intr-o confruntare in care „lancierii” marcheaza din nou minimum 3 goluri. Ajax – Utrecht a fost 3-1!
Nerra a completat lista pariurilor castigatoare cu ponturile care-i sunt lui atat de dragi, cele din hocheiul european.
Sambata, Adrian Ostaficiuc apreciase corect ca Arsenal si Newcastle vor oferi spectacol in meicul direct, iar oaspetii vor marca. Stefan Burlacu a luat in calcul reusite ale ambelor echipe in Werder Hannover, iar Alyn Mirea a fost transant in ceea ce priveste victoria lui Chelsea. Cat pe ce ca Alyn sa „prinda” si scorul final de 3-0 in favoarea londonezilor!

A iesit si biletul de cota 2, care a avut de fapt o cota…peste 2. Rubrica cu acest bilet va deveni o prezenta constanta pe site-ul nostru.

Bineinteles, au mai fost oferite multe alte pronosticuri ce au adus profituri insemnate celora care le-au ales. Au fost si surprize, dar acestea, stim,  fac parte din viata pariorilor. Va asteptam si in aceasta saptamana pe site-ul nostru pentru alte pariuri castigatoare. Nu uitati, avem o saptamana cu mult fotbal, din competitii de top ale batranului continent.

 

Pariuri1x2.ro iti prezinta cele mai tari meciuri ale saptamanii

 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu