Pariuri fotbal » Cinci echipe de liga a doua visează la promovare!

În acest weekend vom cunoaște numele celor două formații care vor promova direct în prima ligă dar și echipa care va obține dreptul de a merge la barajul pentru promovare/ menținere în Liga 1.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Rezultatele consemnate în penultima etapă a adus doar o singură cunoscută: indiferent de rezultatele care vor fi în ultima rundă, Petrolul nu va mai avea nicio șansă la promovare. În rest, oricare din cele cinci participante la acest play-off al Ligii secunde pot visa la o promovarea în primul eșalon fotbalistic al țării. UTA (29 pct.), CS Mioveni (27 pct.), FC Argeș (26 pct), Turris Oltul Turnu Măgurele (25 pct.) și Rapid (24 pct.) își pun speranțe ca la finalul acestui play-off să se numere printre cele două echipe care vor promova direct de pe primele două locuri ale clasamentului și chiar într-o clasare pe locul 3 care va duce la barajul pentru promovarea în prima ligă.

De notat ar fi că echipele care au beneficiat de o rotunjire în plus cu 0,5 puncte la startul play-off-ului, vor fi în dezavantaj la finalul competiției dacă vor fi la egalitate cu o formație care nu a beneficiat de rotunjire. Cele care au benenficiat de această rotunjire sunt CS Mioveni, Turris și Rapid.

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

De departe, cea mai ușoară misiune pare să o aibă CS Mioveni, formația lui Clau-Gol fiind la mâna sa pentru accederea directă în Liga 1. O victorie a Mioveniului în duelul cu Petrolul, singura formație fără șanse la promovare, ar readuce formația lui Claudiu Niculescu în peisajul Ligii 1 după mult timp, „gaalben-verzii” retrogradând la finele sezonului 2011-2012 al primei ligi.

În cazul în care CS Mioveni se va impune, atunci automat UTA ar avea nevoie de un rezultat pozitiv la Pitești cu FC Argeș. Un eventual eșec al arădenilor în acest meci ar face ca formația lui Ionuț Badea să promoveze direct iar UTA, formație care a condus „da capo al fine” acest sezon liga secundă, să ajungă pe loc de baraj.
Celelalte două echipe angrenate în lupta promovării, Rapid și Turris, care se vor duela în meci direct la București, păstrează șanse matematice la locul 2 însă se pot agăța de locul 3, loc de baraj în funcție de rezultatele care se vor consemna în celelalte două meciuri, toate duelurile ultimei etape urmând a se disputa la aceeași oră.

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu