Pariuri1x2.ro iti prezinta TOP 10 meciuri de urmarit in weekend: Ruta Londra – Berlin, via Giurgiu!

lloris-tottenham

Din Liga 1 si pana in La Liga, Premier League sau Bundesliga, weekendul ce vine ne propune o multime de derby-uri asteptate cu sufletul la gura, dar si partide din care pariorii experimentati pot scoate profit. Ai aici topul 10 al acestor confruntari, care vor fi integral analizate de redactia www.pariuri1x2.ro!

D 14:00 Arsenal – Tottenham
Cote : 1.95  3.50  3.70 – Deschie-ti un cont la Betfair » Te asteapta un BONUS de 200 euro!

„The North London derby” vine intr-un moment excelent pentru „tunari”. Baietii lui Wenger sunt neinvinsi in ultimele 15 partide oficiale, iar in aceasta saptamana au facut si pasul catre optimile Ligii Campionilor, dupa victoria la Ludogorets. Spurs are evolutii oscilante si mai ales, lipsite de eficacitate. Revenirea lui Kane este asteptata de toti fanii gruparii de pe White Hart Lane, iar sansele ca golgeterul stagiunii anterioare sa joace duminica, pe Emirates, sunt importante.

S 19:30 Chelsea – Everton
Cote : 1.53  4.25  5.50 – Pariaza la Sportingbet » Casa de pariuri iti propune un BONUS de 200 ron! Deschide-ti acum un cont!

Desi mai putin incisiv ca in primele etape,  Everton-ul lui Koeman este in actualul campionat un adversar extrem de dificil pentru oricare din candidatele la Big 4. Inclusiv pentru Chelsea, chiar daca echipa lui Conte pare a fi atins deja turatia maxima: victorii pe linie, 11 goluri marcate si 0 primite in ultimele 4 runde!

S 21:45 Napoli – Lazio
Cote : 1.73  3.85  4.50 – Pariaza la eFortuna » Ai BONUS 1000 ron! Deschide-ti un cont si profita de oferta!

Infruntarea de pe San Paolo le gaseste pe cele doua vecine de clasament. Lazio, a 4-a in ierarhie, cu 21 de puncte castigate, este neinvinsa de 6 partide. Napoli are un punct mai putin acumulat si vine dupa infrangerea la Juventus. Moralul trupei lui Sarri a revenit, insa, la cote decente, dupa remiza la Besiktas, rezultat ce o mentine pe Napoli in fruntea grupei B de Liga Campionilor.

D 21:45 Sevilla – Barcelona
Cote : 5.35  4.30  1.56 – NetBet iti propune cel mai mari BONUS din Romania » 1500 ron! Deschide-ti acum un cont!

Meci „tricky” pentru catalani. Cum era de asteptat, Barcelona are prima sansa in meci, la casele de pariuri. In aceeasi masura nu trebuie neglijate alte aspecte. Messi si compania au fost depasiti clar de Manchester City in revansa de marti a trupei lui Pep, aceasta dupa ce weekendul trecut, Barca bifase o victorie chinuita cu Granada. De asemenea, Sevilla, echipa ce s-a impus contra lui Atletico Madrid ultimul meci de campionat jucat acasa,  are destul rezultate pozitive contabilizate in confruntarile de pe „Ramon Sanchez Pizjuan” cu gruparea „blau-grana”.

V 21:30 Hertha Berlin – Borussia Monchengladbach
Cote : 2.50  3.20  3.00 – Pariaza la Unibet » Ai un pariu gratuit de 150 ron

Reprezentanta a Germaniei in Liga Campionilor, angrenata si in cupa interna, Gladbach nu pare capabila sa mentina un ritm sustinut pe mai multe planuri. Programul incarcat, precum si numeroasele accidentari, sunt motive din care echipa lui Schubert ocupa acum doar locul 11 in Bundesliga. Revirimentul „alb-negrilor” se poate produce oricand, dar deplasarea la Hertha, trupa ce are ca obiectiv clasarea in top 4, se anunta extrem de dificila.

D 18:00 Schalke – Werder Bremen
Cote : 1.55  4.00  5.75 –  Pariaza la Sportingbet » Casa de pariuri iti propune un BONUS de 200 ron! Deschide-ti acum un cont!

Doua foste campioane ale Germaniei si performere in cupele europene, aflate actualmente foarte aproape de zona rosie a ierrahiei. Totusi, daca pentru Werder bataliile din subsol nu mai sunt, de cateva sezoane, o noutate, Schalke nu a mai fost de multa vreme intr-o astfel de postura. Hotarata sa scape de acest gen de senzatii tari, trupa lui Weinzierl a dat semne clare de revenire in ultimele runde.

S 16:30 Bayern Munchen – Hoffenheim
Cote : 1.19  7.40  12.50 – Pariaza la Winmaster si pune mana pe BONUSUL de 1000 ron!

Hoffe este a 3-a in ierarhia Bundesligii, o clasare incredibila pentru trupa manageriata de Julian Nagelsmann, tehnicianul de 29 de ani ce face in continuare minuni la timona „alb-albastrilor”. Chiar daca e clar pentru toata lumea cine e favorita jocului, ramane de vazut cat de consistenta va fi replica data de Hoffenheim gigantului din Munchen.

D 20:00 Porto – Benfica
Cote : 2.15  3.15  3.50 – – NetBet iti propune cel mai mari BONUS din Romania » 1500 ron! Deschide-ti acum un cont!

„Clasicul” Portugaliei, la primul episod din actuala stagiune! „Dragonii” sunt cotati favoriti, dar Benfica este din nou echipa mai convingatoare. Atat in campionat, unde ocupa prima pozitie, la 5 puncte in fata lui Porto si la 7 de rivala locala, Sporting, cat si in Liga Campionilor. In aceeasi masura, insa, trebuie precizat ca in sezonul anterior, unul cu destule nereusite pentru Porto, Benfica a pierdut ambele meciuri directe!

D 20:30 Steaua – Viitorul
Cote : 1.61  3.70  5.40 – Pariaza la Unibet » Ai un pariu gratuit de 150 ron

Un meci „de vazut” din mai multe considerente, atat sportive, cat si extra sportive. Ne vom referi doar la primele, evidentiind faptul ca Viitorul lupta in actualul campionat pentru un finis pe podium. Probleme, insa, departe de casa, acolo unde Benzar & co. au doar 3 victorii in 7 meciuri si golaveraj 10-10. Steaua vine dupa victoria la Iasi, dar evolutia „ros-albastrilor” va fi influentata si de rezultatul deplasarii europene la Zurich.

D 18:00 Astra – Pandurii
Cote : 1.47  4.10  6.75 – Deschide-ti un cont la 888 Sport si intra in posesia BONUSULUI de 1000 ron

Un meci spre care pariorii isi vor indrepta cu siguranta atentia. Pandurii Tg.Jiu are grave probleme financiare, iar vestea ca salariile vor fi plafonate la 1000 de euro pe luna a aprins spiritele in vestiarul echipei. Este asteptata o prabusire in clasament a gorjenilor, aspect anticipat si de bookmakeri. De altfel, pentru pariul 1 solist in jocul de la Giurgiu, cotatia este in scaderea constanta, inca de la deschidere pietelor.


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu