Participa GRATUIT la etapa a 31-a din Predictorul1x2 »» Ai aici pronosticurile lui Sabin Pirvan!

Autor: Sabin Pirvan2 Comments
6 0

In acest weekend, pariorii  sunt invitati sa participe GRATUIT la o noua runda din PREDICTORUL1X2. In etapa a 31-a, una alcatuita din meciuri programate sambata si duminica (14 – 15 octombrie) in campionatele de top ale Europei si Liga 1,  va puteti lua la ”bataie in pariuri” cu Sabin Pirvan. Ai pronosticuri mai bune decat Sabin pentru cele 12 meciuri selectate, esti eligibil pentru un castig suplimentar!

Predictorul1x2 – etapa a 31-a: PARTICIPA ACUM!

Participarea este absolut gratuita si poti castiga unul dintre premiile in valoare de 1500 LEI:

– 10 x 100 LEI freebet pe eFortuna

– 10 x 50 LEI Paysafecard

IMPORTANT: pentru a primi premiile  complete deschide cont la eFortuna prin Pariuri1x2. Click aici!

Premiile de tip freebet pot fi castigate de orice participant, insa pentru a primi premiul complet, trebuie sa aveti conturile de la eFortuna deschise prin Pariuri1x2. In caz contrar veti primi doar 30% din valoarea freebetului.

Premiile paysafecard pot fi castigate de cei care pun in aceasta etapa predictii mai bune decat Sabin Parvan.

Predictorul1x2 – etapa a 31-a: PARTICIPA ACUM – Click aici!

Etapa a 31-a propune 12 meciuri programate (14 – 15 octombrie) in campionatele de top ale Europei si Liga 1. Runda din predictor este deschisa pana sambata, 14 octombrie, ora 15:30. Ai aici pronosticurile indicate de Sabin Pirvan pentru etapa a 31-a.

 

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ti-a placut aceasta stire? 6 0


Comments 2

  1. ighe43

    ” Premiile de tip freebet pot fi castigate de orice participant, insa pentru a primi premiul complet, trebuie sa aveti conturile de la eFortuna deschise prin Pariuri1x2. In caz contrar veti primi doar 30% din valoarea freebetului.”
    Eu am cont la Efortuna care nu cred ca e deschis prin site ul dvs ( nu retin exact si nu vreau sa va induc in eroare ) . Ori l-am deschis direct ori prin alt site .
    Insa conform regulamentului dvs , conditie citata textual la inceputul acestui comentariu … cred ca ar fi trebuit sa primesc 30 % din premiu , nu sa imi fie anulat in totalitate : – ” loc 2 ighe43 [Invalid – premiu anulat] Premiu etapa anulat ” –

Lasa un comentariu