Paul, matematicianul care “dribleaza” esecul in pariurile sportive! | SISTEMUL prin care noul colaborator Pariuri1x2 da peste cap CALCULELE caselor de pariuri!

Incepand cu data de 1 iulie, Paul R. va fi noul colaborator al Pariuri1x2. Prezentand o metoda fascinanta de profit pe termen lung in episodul lui Doru Craciun, Paul promite castiguri de lunga durata in cadrul pariurilor sportive.


Pe cat de simplu, pe atat de eficient

Cu o experienta de 15 ani in domeniul pariurilor sportive, Paul si-a prezentat sistemul de pariere in episodul lui Doru Craciun. Avand de partea sa statisticile debordante din ultimii ani, care reflecta un profit constant in fiecare luna, noul colaborator Pariuri1x2 crede ca hazardul este factorul negativ care influenteaza cel mai mult activitatea noastra, ca si pariori. In perspectiva acestui fapt, Paul a dezvaluit ca pariaza doar pe primele 15 campionate de fotbal din lume, doar pe victoria echipei gazda, doar in variatia cotei 1.33-1.40.

Asadar, pariind in mod constant pe succesul favoritilor, doar in cazul in care are incredere maxima in acestia, tipsterul Pariuri1x2 a dezvaluit ca disciplina, rabdarea, calmul si fidelitatea fata de sistemul adoptat reprezinta calitatile vitale pe care toti pariorii trebuie sa le detina pentru a transforma pariurile dintr-un asa-zis joc de noroc intr-o metoda serioasa de castig pe termen lung.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 18 0


Comments 2

  1. Hoha Gheorghita

    Nu am inteles ceva si anume: dupa primul pariu pierdut mizeaza 300~350 in cota de 1.33 sa recupereze cei 1000 pierduti anterior? (Vezi Minutul 13:40). Corect era 3000~3500 pentru a recupera 1000. Nu ne-a explicat ce se intampla in cazul in care pierde al doilea pariu consecutiv. Cat mizeaza atunci?

    Una peste alta, Paul a punctat esential cateva reguli care ar trebui insusite de pariori. Factorul uman e sursa de profit a caselor de pariuri!

Lasa un comentariu