Pe urmele “killer-ului” lui OL» Manchester United se reorienteaza catre atacantul lui Lyon dupa probabilul refuz al lui Griezmann

Dupa un sezon in care a castigat trei trofee si s-a calificat in grupele UEFA Champions League in editia viitoare, jocul lui Manchester United nu impresioneaza. Privind jumatatea goala a paharului, “diavolii” s-au impus intr-o finala urata de Europa League in fata lui Ajax, iar in Premier League, locul 6 ocupat la finalul stagiunii este considerat, mai degraba, rusinos. In aceste conditii, trupa lui Jose Mourinho are nevoie de interiri, in special in compartimentul ofensiv si, desi zvonurile privind venirea lui Antoine Griezmann pe “Old Trafford” au inceput sa apara in urma cu un an de zile, un alt nume este vehiculat in presa din Marea Britanie: Alexandre Lacazette.


Un atacant veritabil

In varsta de 26 de ani, atacantul lui Olympique Lyon, Alexandre Lacazette se afla intr-o forma din ce in ce mai buna si a incheiat maiestuos un sezon reusit pentru gruparea din centrul Frantei. Cu 35 de goluri inscrise pentru trupa lui Bruno Genesio in 39 de aparitii in stagiunea trecuta, putem spune ca Lacazette se afla in varful de forma al carierei sale fotbalistice, motiv pentru care Manchester United are de gand sa-l achizitioneze in aceasta vara.

40 de milioane de euro este cota de piata a lui Alexandre Lacazette, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com;

Zvonurile privind o astfel de mutare s-ar putea materializa rapid, intrucat anuntul primit de Atletico Madrid in urma cu cateva zile privind interdictia la transferuri a echipei pana in iarna anului viitor le-a dat planurile peste cap “diavolilor”. In aceste conditii, e foarte greu de crezut ca madrilenii ii vor da drumul lui Antoine Griezmann, care a incheiat, la randul lui, un sezon de exceptie in tricoul lui Atletico.


Citeste si:

Potrivit pentru Premier League

Dorit la inceputul sezonului trecut si de catre Arsene Wenger la Arsenal, Lacazette ar putea face, in cele din urma, pasul catre un campionat mai puternic decat cel al Frantei. Premier League ar reprezenta o adevarata provocare pentru un atacant precum Alexandre care, dupa sapte sezoane petrecute la echipa mare a lui Lyon, ar avea nevoie de o schimbare care ar aduce cu sine meciuri in cadrul celei mai importante competitii inter-cluburi: UEFA Champions League.

58 de milioane de euro este suma vehiculata pentru un posibil transfer al lui Alexandre Lacazette la Manchester United.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu