Doua pariuri NEBUNE propuse de redactia noastra pentru marea finala a Ligii Campionilor | Un scenariu relevant in cota 70.00!

Numaram orele pana la ultimul act al acestei editii de UEFA Champions League, iar redactia noastra continua sa cerceteze amanuntit vasta oferta de pariere a acestei finale dintre Juventus si Real Madrid. Astfel, pe langa obisnuitele variante de pariere pe rezultatul final, numarul de goluri sau castigarea trofeului, vom arunca o privire si asupra scenariilor mai putin probabile, insa ale caror cote aferente sunt, indiscutabil, exceptionale.


Promotia “Pariuri de la utilizatori”, inca in voga

Redactia noastra v-a prezentat in urma cu trei saptamani promotia casei de pariuri on-line Winmasters, care sta strict la latitudinea utilizatorilor. Astfel, fiecare parior poate propune orice scenariu, in cadrul oricarui sport,  iar exemplele oferita de catre site-ul nostru sunt numeroase.

De aceasta data, ne vom axa pe cel mai important eveniment al acestor zile, finala de la Cardiff. Asadar, merita sa mergem pana-n panzele albe cu analiza acestui joc cu totul si cu totul special, iar de aceea, am pregatit inca doua propuneri de luat in calcul.

Cum ar fi ca specialistul golurilor inscrise cu capul la Real Madrid, Sergio Ramos, fundasul-golgheter, sa loveasca din nou decisiv, chiar in marea finala UEFA Champions League? Ei bine, nimic nu e imposibil, mai ales ca aceasta isprava a spaniolului a fost repetata des in ultimii ani. In consecinta, un scenariu in cadrul caruia Real Madrid se va impune cu scorul de 2-1 in finala, iar Sergio Ramos va inscrie cu capul are o cota fabuloasa: 70.00! Partea buna e ca, luand in calcul faptul ca Juventus a primit trei goluri in aceasta editie de UEFA Champions League, toate din faze fixe, o asemenea desfasurare a ostilitatilor este, intr-adevar, probabila.

wms1


Citeste si:

Pentru cei care cred aceasta finala va fi la fel de echilibrata precum o arata cotele, am pregatit un alt tip de pariu, insa la fel de entuziasmant. Astfel, o remiza la finalul celor 90 de minute regulamentare, urmata de o prima repriza aditionala castigata de catre Juventus are o cota imensa: 20.00!

Cu alte cuvinte, cei care cred in continuare in organizarea tactica impecabila a lui Allegri si sunt siguri ca aceasta va functiona fara gres si in fata celor de la Real, ba mai mult de atat, ca “Batrana Doamna” are resursele necesare pentru a fi superioara ibericilor spre final isi pot face curaj pentru a miza pe un astfel de scenariu.

wms2

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu