Pe val la dublu: Tecau si Mergea au ramas fara „concurenţă” la US Open!

Dupa eliminarea fratilor Bryan si a perechii Dodig/Melo, Horia Tecau si Roger J-J, au devenit principalii favoriti la castigarea US Openului! Acestia si-au respectat statul de favoriti, in partida pe care au disputat-o ieri, impotriva perechii formate din Begemann si Marach, castigand fara nici o emotie in doua seturi, scor 6-2, 6-1.

Cermak/J.Vesely – Tecau/Roger J-J

Astazi, in jurul orei 22:30, cei doi  ii vor avea adversari pe F.Cermak si J.Vesely. Jucatori mai mult de zgura si fara prea multe meciuri jucate impreuna la dubla, perechea ceha nu ar trebui sa puna prea multe probleme, astfel ca ne putem astepta la inca o calificare facila a lui Horia Tecau, alaturi de Roger J-J.

Ponturi
victorie Roger/Tecau (1.30)
2-0 Roger/Tecau (1.75) 

Tot ieri, in proba de dublu feminin, a evoluat si perechea formata din Irina Begu si Raluca Olaru, cele doua reusind performanta de a le elimina pe G.Muguruza si Suarez Navarro. Dupa ce luna trecuta romancele le invinsese si la turneul de la Toronto in trei seturi, scor 7-6, 0-6, 10-4, de data aceasta cele doua au avut nevoie de doar doua seturi pentru a elimina una dintre cele mai bune perechi de dublu (7-5, 6-4). In turul urmator compatrioatele noaste vor avea de infruntat un adversar mult mai dificil impotriva reprezentantelor din Taiwan, Chan Y-C si Chan H-C.

Fystenberg/Gonzalez – Mergea/Bopanna

Cotati ca favoriti numarul 6 la inceputul turneului, Mergea si Bopanna, vor evolua astazi de la 19:30, in turul 2 la US Open. Dupa ce in primul tur s-au calificat fara probleme, perechea romano-indiana spera sa repete performanta si impotriva perechii Fystenberg/Gonzalez.

Desi cele mai bune performante le-au obtinut pe zgura si pe iarba, Mergea si Bopanna sunt favoriti astazi intr-o cota de 1.65 ce poate fi speculata. Pentru cei carora le place siguranta, minim un set castigat de Mergea si Bopanna este cotat cu 1.22

Cum cei doi ne-au obisnuit cu meciurile lungi, putem incerca o victorie a acestora cu 2-1 la seturi la o cota de 3.85

Pont: victorie Mergea/Bopanna
De incercat: victorie Mergea/Bopanna cu 2-1 la seturi

(Freddy K.)


Victorie pentru turul 4: Roger(s), Simona? 🙂


(foto: activenews.ro)

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu