Victorie pentru turul 4: Roger(s), Simona? :)

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua in turul 3 la US Open impotriva americancei Shelby Rogers. Doar a 154-a in ierarhia WTA, adversara Simonei a reusit sa acceada pana in aceasta faza a competitiei, in ciuda faptului ca a venit din calificari. 

Partida va avea loc in jurul orei 02:00, in noaptea de sambata spre duminica, pe arena principala Arthur Ashe si va fi transmisa de Eurosport 2.

Shelby Rogers – Simona Halep

Aceasta va fi prima intalnire directa dintre cele doua. Adversara de astazi a Simonei, a obtinut doar 12 victorii in 30 de partide disputate anul acesta. Atentie insa, cinci dintre acestea le-a obtinut la US Open. La polul opus, doar pe hard, Halep a adunat in anul 2015 nu mai putin de 38 de succese si doar 4 infrangeri!
Mai putem evidenţia încă un aspect. Nevoita să joace 3 tururi de calificări, plus alte doua pe tabloul principal, Rogers ar putea fi mai obosită decât Simona. Dupa performanţele de la Toronto şi Cincinnati, turnee în care a pierdut abia în finala, Halep a avut o pauza de o saptămână, înainte debutului la US Open. Aici a jucat puţin peste un set cu Erakovici, care a abandonat duelul din turul 1, trecând apoi într-o ora şi 19 minute, de Bondarenko.

In varsta de 22 de ani, Rogers nu are niciun turneu WTA in palmares. A castigat 2 turnee ITF, unul dintre acestea insa in 2012.  Cel mai important succes din cariera americancei si singurul in fata unei jucatoare din topul 10 WTA a venit anul trecut la Montreal, acolo unde a invins-o pe Eugenie Bouchard.

Fara vreo performanta notabila si evident inferioara valoric celei de-a doua jucătoare a lumii, Shelby Rogers nu poate emite vreo pretentie astazi. Simona are o sansa imensa de a ajunge in optimile turneului din America, performanta pe care a mai reusit-o si in 2013.

Ponturi: 

2-0 Halep (1.25)
sub 18.5 gameuri (1.55)

(Freddy K. & Sabin)


 

Cum se prezintă şansele României dupa remiza cu Ungaria: Trebuie să fim atenţi!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu