Pellegrini are emotii: Trei titulari, incerti pentru partida cu Juventus!

Derby-ul primei etape din faza grupelor Champions League se va disputa marti seara la Manchester. „Cetatenii” lui Pellegrini primesc vizita lui Juventus, finalista a editiei anterioare a intrecerii.

Pellegrini, managerul echipei gazda, are cateva probleme de lot inainte disputei, cea mai importanta vizandu-l pe Sergio Aguero. Accidentat in partida cu Crystal Palace de Scott Dann, Aguero a devenit incert pentru acest duel. De altfel, argentinianul a si fost inlocuit inca din minutul 25 al jocului, cu cea mai proaspata achizitie a lui City, belgianul de Bruyne.

Conform paginii electronice a ziarului The Guardian, accidentarea suferita de Aguero nu a fost insa atat periculoasa pe cat s-a crezut initial. Jucatorul a confirmat acest lucru, chiar printr-un mesaj postat pe contul personal de Twitter.

Pellegrini este insa destul de circumspect in ceea ce priveste sansele acestuia de a juca impotriva lui Juventus: „Este dificil de spus daca-l vom putea folosi. Trebuie sa vedem mai intai cum decurge recuperarea. Mai multe raspunsuri vom avea in urmatoarele ore”. Antrenorul spera in schimb sa-i poata recupera 100% pe Sterling si Silva,  confruntati de asemenea cu probleme medicale. Ambii au absentat in succesul de la Palace.

Contand pentru grupa D a Ligii Campionilor, una din care mai fac parte Sevilla si Borussia Monchengladbach, partida Manchester City – Juventus se joaca marti seara, de la ora 21:45.


Este confirmat: Pierdere imensa pentru Man. United, inaintea deplsarii la PSV!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu