Pep Guardiola aproape sa o paraseasca pe Bayern Munchen pentru unul dintre granzii Angliei!

Conform Cadena COPE, un post de radio spaniol, Pep Guardiola ar fi dispus sa lase la sfarsitul acestui sezon campiona Germaniei Bayern Munchen si sa accepte oferta englezilor de la Manchester City.


netbet_201511-300x66BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Pep-Guardiola-Training_3049484Fostul tehnician de la Barcelona se afla in al treilea si ultimul an de contract cu campionii germani, dar presedintele lui Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge a recunoscut, joi, ca inca nu au fost  initiate  negocieri asupra extinderii sederii lui Pep Guardiola la gruparea bavareza. Acelasi post de radio afirma ca a pus mana pe un document in care se specifica ca Pep Guardiola a decis deja ca ar dori „o schimbare de peisaj” si va reusi asta, schimbandu-l pe Manuel Pellegrini pe banca „cetatenilor”.

Guardiola a decis o schimbare de peisaj. El considera timpul sau în Germania se va incheia la 30 iunie, dupa trei sezoane si, prin urmare, vrea sa-si indeplineasca una din dorintele sale : Antrenor în Anglia „, ne mai spune acelasi post de radio, Cadena COPE.

„Am spus întotdeauna ca se va lua o decizie în 2015. Stiu ca e tarziu, la doar cateva zile inainte de Crăciun.Dar discutiile vor avea loc dupa meciul Hannover, si vom anunta atunci decizia pe care am luat-o impreuna cu Pep Guardiola”, a declarat  Karl-Heinz Rummenigge, joi seara in presa germana.


Cotele etapei a 13 -a din Primera Division ne sunt oferite de NetBet: BONUS 450 RON!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu