Petrolul Ploiești- Csikszereda Miercurea Ciuc amânat de meciul naționalei cu Malta »» Ultimul meci al etapei a V-a din Ligii a II-a amânat pentru protejarea terenului de pe „Ilie Oană”

Petrolul Ploiești ar fi trebuit să primească astăzi de la ora 19:30 pe „Ilie Oană” în ultimul meci al rundei a V-a a Ligii secunde vizita formației Csikszereda Miercurea Ciuc.


Castiga bilete gratuite la Romania – Spania + 500 lei in vouchere Paysafe


Duelul a fost însă amânat din dorința de a se proteja suprafața de joc în perspectiva confruntării România – Malta, din cadrul preliminariilor Campionatului European 2020 de duminică, 8 septembrie,de la ora 19.00. Partida cu Csikszereda va fi reprogramată, cel mai probabil, în prima parte a lunii noiembrie.

În urma rezultatelor consemnate Petrolul se află pe locul 9 cu 7 puncte în timp ce Csikszereda Miercurea Ciuc este pe locul 16 cu 4 puncte. Lider în cea mai disputată și mediatizată Ligă secundă din istoria fotbalului românesc este surprinzător Turris turnu Măgurele, care are victorii pe linie în cele 5 etape, urmată de CS Mioveni cu 13 puncte, podiumul fiind completat de UTA cu 12 puncte, arădenii având același număr de puncte ca și Gloria Buzău dar un golaveraj mai bun.

Următorul joc oficial al echipei Petrolul va avea loc în deplasare, cu Ripensia Timișoara, sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 19.45.

Ripensia Timișoara- Petrolul Ploiești- Cote Betano 

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu