Piturca contesta tactica lui Iordanescu: Esti de acord cu fostul antrenor al nationalei?

Victor Piturca a facut o analiza a meciului Romania – Finlanda, incheiat cu scorul de 1-1. Potrivit fostului selectioner al primei reprezentative, Iordanescu a gresit mizand de la inceput pe tactica super ofensiva.

„Lumea mă critica în momentul în care băteam Finlanda cu 2-0 la ea acasă că jucăm slab. Acum ne bucurăm pentru 1-1. Ia gîndiţi-vă unde eram dacă nu cîştigam în Finlanda! Azi am avut meciul la discreţie. Am experienţă la nivelul ăsta, ştiu ce înseamnă o partidă ca aceasta. A avut o încărcătură extraordinară. Din păcate, nu reuşim să cîştigăm de ceva timp.

Probabil staff-ul naţionalei are ideile sale. Nu vreau să vorbesc, pentru că nu îmi place să mă bag în treaba altora, nu vreau să se spună că vorbesc doar pentru că n-am cîştigat. Băieţii au dat totul pe teren. Trebuie să îţi cunoşti jucătorii foarte bine şi să ştii cînd să îi introduci în teren. E foarte important să ştii pe cine şi cînd să te bazezi. Dacă am egalat, înseamnă că schimbările au fost bune. Am abuzat de centrări în careul lor. N-am înţeles de ce tot aruncam mingi. Asta le-a convenit finlandezilor. Ne-a costat faptul că am început superofensiv. Puteam să pierdem la o mare diferenţă de scor. Asta am văzut eu”, a spus Victor Piţurcă la DolceSport.

Tu ce parere ai: Ne-am fi impus daca jucam aseara mai prudent?


Romania, intre baraj si castigarea grupei F: Toate calculele ultimei etape!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu