Poate in 2017 » Cum e cotata Simona Halep in cele 4 turnee de Grand Slam de anul viitor

Pentru jucatoare noastra, finala jucata in 2014 la Roland Garros si pierduta in fata Sharapovei, a ramas cea mai importanta performanta din cariera in turneele de Grand Slam. Inca de doua ori, la Wimbledon, tot in 2014 si la US Open anul trecut, Simona a fost la un pas de ultimul act. In 2016, dupa eliminararile suferite in turul 1 la Australian Open si turul 4 la Roland Garros, Halep sa bifeze sferturi de finala la ultimele doua turnee de Grand Slam ale anului.

Pentru ca…Serena

In fotbal, „golul pluteste in aer” atunci cand o echipa se apropie des si periculos de poarta formatiei adverse. Prin prisma performantelor contabilizate pana acum in cadrul turneelor de Grand Slam, suntem tentati sa consideram ca si Simona se apropie cu pasi repezi de primul succes in cadrul unei astfel de intreceri. Desi poate ca nu este o exprimare fair-play, sansele lui Halep, precum si a altor jucatoare de top, dela bifarea unei astfel de super performante, vor creste si mai mult dupa retragerea Serenei Williams. Americanca ce a implint de curand 35 de ani, s-a impus in 9 din ultimele 16 turnee de Grand Slam disputate, iar in alte doua a jucat finala!

Cote

Bookmakerii o crediteaza in continuare pe Serena favorita principala in cadrul tuturor celor 4 Grand Slem-uri de anul viitor. In aceeasi masura, alaturi de Kerber, Muguruza, Kvitova sau Radwanska, in topul marilor pretendente de la Australian Open, Roland Garros, Wimbledon si US Open, se afla si Simona Halep. Cele mai scazute cote, jucatoarea noastra le primeste pentru turneele disputate pe hard, AO si US Open. 21 este cota acordata lui Halep pentru un succes la Roland Garros, acolo unde a si fost cel mai aproape de trofeu.

Ce turneu de Grand Slem poate castiga Simona Halep in 2017 »»

AUSTRALIAN OPEN 10.00
ROLAND GARROS 21.00
WIMBLEDON 21.00
US OPEN 9.50

Cote Betfair


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu