Predictorul1x2: Participare GRATUITA, premii de 1500 lei! Vezi cele 12 pronosticuri ale VIP-ului sapatamanii, Doru Craciun!

Va invitam la o noua runda a PREDICTORULUI1X2! Inscrierile in etapa a 73-a sunt deschise pana sambata, 25 august, ora 17:00. Pentru runda saptamanii au fost selectate, ca de obicei, 12 partide din intrecerile de top ale Europei. Si premiile raman neschimbate, 1500 lei pentru fiecare etapa in parte, iar VIP-up saptamanii este Doru Craciun. Participantii care bifeaza predictii mai bune ca Doru, intra in cursa pentru premiile speciale. 

IMPORTANT: Pentru a primi premiile  complete deschide cont la Betfair prin Pariuri1x2 si fa o depunere de cel putin 20 de lei. CLICK AICI pentru a-ti deschide acum un cont!

»» Premiile de tip freebet pot fi castigate de orice participant, insa pentru a primi premiul complet, trebuie sa aveti conturile de la Betfair deschise prin Pariuri1x2 si o depunere de minim 20 de lei, in ultimele 30 de zile calendaristice.

»» Participantii care au conturile la Betfair deschise prin pariuri1x2.ro, dar nicio depunere in intervalul de timp amintit, primesc 50% din premiu. 

»» Userii ce nu au cont Betfair deschis prin site-ul nostru, vor incasa 30% din premiu.  


Pregatit de PROFIT? 450 de lei gratuiti pentru pariurile tale, în doar 3 pasi!

PREDICTORUL1X2 – Pronosticurile lui Doru Craciun:

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu