Preliminarii America de Sud: Ai aici toate analizele si ponturile!

Brazilia si Uruguay si-au respectat statutul de mari favorite ale etapei cu numarul 9 din preliminariile sud-americane de calificare la CM 2018. Neymar si compania au dat de pamant cu Bolivia, pe care au invins-o cu 5-0, in timp ce uruguaienii s-au impus cu 3-0, tot acasa, in meciul cu Venezuela. Lodeiro si Cavani, cu o dubla, au parafat rezultatul final.

Fara Messi, accidentat, Argentina nu a bifat decat o remiza in Peru, scor 2-2. Rezultatul a coborat-o pe locul 5, care duce doar la barajul de calificare la Mondiale. Locurile 3 si 4 sunt acum ocupate de Ecuador si Columbia, ambele castigatoare in meciurile programate la finele saptamanii trecute. Ecuadorienii au facut instructie in partida cu Chile, scor 3-0, nationala lui Alexis Sanchez ajungand astfel la 4 esecuri in ultimele 6 meciuri din campanie. Columbia s-a impus in Paraguay, unica reusita a partidei fiind semnata de Cardona, la ultimele faze ale jocului.

Etapa a 10-a

Marti noapte si miercuri dimineata, preliminariile de pe continentul sud-american ne propun alte 5 supre confruntari. Capul de afis pare a fi Columbia – Uruguay, dar si duelul Argentina – Paraguay se anunta extrem de interesant. Brazilia poate profita de un eventual rezultat negativ al „celestilor”, insa doar daca se impune in Venezuela, in timp ce nationala chiliana nu are voie sa rateze cele 3 puncte ale partidei de acasa cu Peru.

Unibet TV

Acum ai posibilitatea de a te uita la fiecare meci in parte, prin intermediul platformei Unibet TV. Pasii de urmat sunt extrem de simpli:Iti deschizi un cont la Unibet si incepi vizionarea partidei sau partidelor preferate unibet tv. Ca pachetul sa fie complet, Unibet iti da si un pariu gratuit de 150 ron pe care sa-l investesti dupa bunul plac, pe pronosticurile tale. 

Pentru toate meciurile etapei din campania sud-americana de calificare la Campionatul Mondial din 2018, redactia www.pariuri1x2.ro iti va pregati analize si ponturi de calitate. Pe masura ce vor fi publicate, in acest articol vor fi adaugate linkuri catre fiecare avancronica in parte (Ai aici avancronica si pontul).

unibet tvM 23:00  Bolivia – Ecuador: Cote Unibet  3.60  3.30  2.08 – Ai aici avancronica si pontul
unibet tvM 23:30  Columbia – Uruguay: Cote Unibet  2.05  3.20  4.00 – Ai aici avancronica si pontul
live-unibet-1   Mi 02.30 Argentina – Paraguay: Cote Unibet  1.27  5.50  11.00 – Ai aici avancronica si pontul
unibet tvMi 02:30 Chile – Peru: Cote Unibet  1.34  5.20  9.25 – Ai aici avancronica si pontul
unibet tvMi 03:30 Venezuela – Brazilia: Cote Unibet  8.00  4.60 1.38 – Ai aici avancronica si pontul


 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu