Preliminarii EURO 2016 – Grupa E: Anglia deja calificata, 4 formatii lupta sa o urmeze!

Se cunosc deja cateva dintre nationalele care vor participa la competitia gazduita anul viitor de Franta. Printre acestea este si Anglia, liderul autoritar al grupei E, insa se mai dau insa cateva batalii pentru calificare sau prezenta la baraj, exact cum este si cazul celorlalte formatii din aceasta grupa, Elvetia, Slovenia, Estonia si chiar de ce nu, Lituania, care chiar daca are 9 puncte, are sanse matematice de a accede la baraj.

Sursa foto : sports.yahoo.com

Situatia in grupa E, clasament, cote si programul ultimelor 2 etape

Daca Anglia nu poate fi ajunsa de nimeni in aceasta grupa E, englezii fiind deja calificati la europeanul din tara „cocosului galic”, acestia  avand numarul maxim de puncte inainte de disputarea ultimelor 2 etape din cadrul acestor preliminarii, lupta se da totusi in grupa E, pentru al doilea loc ce duce la EURO 2016, dar si pentru locul de baraj, numai putin de 4 echipe avand sanse reale de a ocupa aceste doua locuri.

In penultima etapa a acestor preliminarii, Estonia merge in Anglia pentru a forta victoria in fata unei selectionate engleze calificata deja la EURO, si lipsita de griji in aceste doua ultime etape. Va fi insa greu pentru estonieni sa scoata un rezultat bun in regat, insa daca-l vor obtine, profitand poate si de jocul rezultatelor Estonia va ajunge pana pe pozitia a 3 a, si ii va mai trebui doar 3 puncte castigate in ultima etapa cu Elvetia  acasa, pentru a prinde locul de baraj.

Cea mai indreptatita sa mearga la EURO dupa Anglia din aceasta grupa, dupa noi, dar si dupa locul in clasament si jocul prestat in aceste preliminarii, este Elvetia. Selectionata tarii cu cele mai bunme ceasuri si cea mai buna ciocolata, are meci in penultima etapa cu San Marino pe teren propriu. Victoria le este cu siguranta la indemana elvetienilor in aceasta partida, tot ce vor mai trebui sa faca este sa isi adjudece toate cele 3 puncte din ultima disputa pe care o vor avea in Estonia. Binenteles, daca Slovenia nu castiga in aceasta runda disputa pe care o vor avea acasa cu Lituania, Elvetia va fi calificata la EURO, indiferent de rezultatul din ultima etapa.

Ocupanti ai pozitiei cu numarul 3 in grupa E, slovenii au nevoie de macar 6 puncte in ultimele 2 runde pentru a f siguri de locul de baraj. Insa mai sunt scenarii pe care Kmpl & co. le pot lua in calcul. Slovenii castiga ambele meciuri, si Elvetia castiga daor unul singur, iar in acest caz Slovenia r merge direct la EURO 2016, dar trebuie sa inscrie multe goluri in aceste doua partide, Slovenia castiga 3 puncte in aceste 2 ultime confruntari, iar Estonienii nu iau mai mult de 3 puncte, si asa merg la baraj fara a mai depinde de ultimul meci, sau pot lua 4 puncte in ultimele 2 meciuri, mergand la baraj, chiar daca Estonia castiga 6 puncte din ultimele 2 confruntari, slovenii mergand mai departe datorita golaverajului superior. Exista insa si un cenariu sumbru pentru sloveni, acela care spune ca Slovenia pierde ambele partide din aceasta campanie, acum cu Lituania, si in ultima etapa cu San Marino ( ceea ce e greu de crezut ), si Estonia echipa de pe locul 4, castiga toate cele 6 puncte puse in joc in aceste ultime 2 etape, acum cu Anglia ( iar greu de crezut ) si in ultima etapa acasa cu Elvetia.

Chiar daca are sanse pur teoretice, Lituania echipa de pe locul 5 din grupa E, are sanse de calificare la barajul pentru EURO. Cu victorii in ultimele 2 etape, ajutata si de rezultate negative ale Sloveniei si Estoniei, Lituania ar putea prinde in-extrem-is locul 3, loc de baraj, cu un numar de 15 puncte.

Sambata – ora 21.45 @ Anglia – Estonia @ 1.16 # 7.50 #21.00

Sambata – ora 21.45 @ Slovenia – Lituania @ 1.38 # 4.60 # 8.50

Sambata – ora 21.45 @ Elvetia – San Marino @ 1.01 # 26.00 # 81.00

Screenshot_1


 

 

Egali cu Slovacia, sub Tara Galilor si Polonia: Romania, favorita 17 la Euro 2016!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu